Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defectare STK 442-110

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GABISOR

5

• Toni Marginean

3

• zal

2

• geoky

2

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

STK 442-110 are ca echivalente: - STK 442-090 - 2X80W- STK 442-120 - 2X120W- STK 442-130 - 2X150W. Atentie la prima ecivalenta ca se alimenteaza cu tensiune mai mica!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Merge sigur trebuie doar sa-i coborati tensiunile de alimentare de la +/-37V la +/-35V. Se poate folosi si asa trebuie doar sa nu-l suprasolicitati.

Link spre comentariu

STK442-110>14 pini,clasa A-B 2x100w,10% distorsiuni,Vcc=+/-54v sarcina 6 Ohmi....STK442-090>2X80w,Vcc=max.45v...STK442-120>2x120,Vcc=54v...STK442-130>2x145w,Vcc63v>>>Daca il cuplezi cu dif. impedanta de 4 0hmi finalul se incinge excesiv si se distruge prematur,iar ptr, 8 0hmi lucreaza relaxat,dar puterea se diminuiaza cu cca.30%.INDICAT-proiectet ptr.impedanta= 6 0hmi./.

Link spre comentariu

Aşa se întîmplă cînd o pereche de boxe nu mai sînt de ajuns ptr ascultat cu volumul la maxim.Trebuie atenţie mare cu jucăriile astea, nu se găsesc piese aşa uşor. Plus că românii nu înţeleg că sînt la capitolul consumabile, făcute să te distrezi o vreme cu ele, nu să te ţină o viaţă.

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

In magazinele online pe care am intrat, am vazut ca STK442-130 este mai ieftin decat STK442-110.

Stie cineva de ce ?

Am la reparat doua sisteme audio Philips, cu acelasi integrat defect, STK442-110, ce ma sfatuiti sa pun in loc ?

In afara de originalul de la Aswo, care nu-l vrea nimeni, la peste 400,00 lei ...

As pune STK442-130 ...

Multumesc pentru raspunsuri !

Link spre comentariu

Cel mai bine ar fi 2 montaje de amplificare cu TDA7294 bun, in locul stk-ului nu se aude bine si trebuie montat un LM458 sau alt integrat preamplificator ca altfel nu se aude bine

Link spre comentariu

De acord cu tine, dar eu nu am mai facut asa ceva, si cred ca necesita destul timp, mai ales pentru prima data ...

De aceea asa prefera sa pun integratele STK, mai ales ca posesorii aparatelor, sunt persoane intelectuale care mi-au confirmat ca le folosesc doar ocazional, si la volum mic.

Motivul defectarii, a fost la una dintre ele supravoltarea pe reteaua de c.a. si la cealalta, ca a functionat cu un fir iesit de la boxa, l-a vazut doar cand a verificat de ce intra in PROTECT ...

LE:

Voiam doar sa-mi confirme cineva daca este mai ok sa montez STK442-130, in locul lui STK-442-110.

Editat de geoky
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări