zal Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Exact asta înseamnă, ptr valorile mici renunţi la electrolitici şi pui cond cu folie (mkt, mpp...). Ce valori găseşti desigur, oricum tot ce e între 1-10uF sînt accesibili azi în formate mici, cu distanţe de 5 şi 7 mm între terminale. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Mai 2, 2013 Autor Partajează Postat Mai 2, 2013 Salutare Zal. Mi-am facut o lista cu toti condensatorii pe care i-am gasit pana in 22microF cu care sa merg la magazin. Mai jos atasez o poza - nu stiu ce condensator este acesta verde si daca ar trebui schimbat sau nu. Cei ceramici din spatele condensatorului verde nu trebuiesc schimbati, nu? Merci si sarbatori fericite. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Salutare, am reusit sa schimb jumatate din consensatorii electrolitici in jur de vre-o 25 buc. Am facut o proba si se pare ca problema a disprut. Diferente intre canalul stanga si dreapta nu mai exista asa ca m-am oprit din schimbat condensatori desi initial am vrut sa-i schimb pe toti. O mica problema ce o mai am e un fasait usor la potentiometrul de volum si un bazait destul de puternic cand misc butonul care selecteaza intrarile tape1/tape2/fono/tunner. Pt remediere incerc cu sprei de contacte sau sa cumpar direct potentiometrul? Care varianta ar fi mai buna ? Deoarece si spreiul ar trebui sa-l achizitionez. Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 O picătură - două de gaz lampant, dacă ai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum