Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV color defect

Vizitator merlin1900

Postări Recomandate

Vizitator merlin1900

Daca ma puteti ajuta, am un Tv color 51, pe carcasa scrie "interbuy", n-am gasit schema. Manifestare: nu functioneaza, la cuplarea tensiunii se aud batai in trafo sursa (lipsa tens.alimentare tub, lipsa fit). La cuplarea unei sarcini fictive (bec 220/40W) se aud aceleasi batai cu o frecventa mai mare, tens. pe consumator 24Vcc sau 55Vca (voltmetru digital).Alte info: sursa cu trafo BCK409, tranzistori, final BU508A(Q501 pe cablaj); sasiu nu stiu ce cod are, are in componenta CI: TA7698, AN5635, TA7680, TC4066, trafo linii chinezesc BSC, tz. D1398(Q305). Vreo idee? TNX.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

sursa tip " tec " , schimba cele 2 condensatoare electrolitice din primar ci 2 de 47 micro la 50 , apoi o iei pe rand si verifici , BUT11 de pe stanby , filtraje pe iesire , BU linii, etc nu prea am inteles la ce te referi cu tensiunea pe consumator 55Vca , dar schimba intai electroliticii si apoi mai stam de vorba

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări