Vizitator merlin1900 Postat Octombrie 25, 2004 Partajează Postat Octombrie 25, 2004 Daca ma puteti ajuta, am un Tv color 51, pe carcasa scrie "interbuy", n-am gasit schema. Manifestare: nu functioneaza, la cuplarea tensiunii se aud batai in trafo sursa (lipsa tens.alimentare tub, lipsa fit). La cuplarea unei sarcini fictive (bec 220/40W) se aud aceleasi batai cu o frecventa mai mare, tens. pe consumator 24Vcc sau 55Vca (voltmetru digital).Alte info: sursa cu trafo BCK409, tranzistori, final BU508A(Q501 pe cablaj); sasiu nu stiu ce cod are, are in componenta CI: TA7698, AN5635, TA7680, TC4066, trafo linii chinezesc BSC, tz. D1398(Q305). Vreo idee? TNX. Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 26, 2004 Partajează Postat Octombrie 26, 2004 sursa tip " tec " , schimba cele 2 condensatoare electrolitice din primar ci 2 de 47 micro la 50 , apoi o iei pe rand si verifici , BUT11 de pe stanby , filtraje pe iesire , BU linii, etc nu prea am inteles la ce te referi cu tensiunea pe consumator 55Vca , dar schimba intai electroliticii si apoi mai stam de vorba Link spre comentariu
Vizitator merlin1900 Postat Noiembrie 1, 2004 Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 Le-am schimbat si functioneaza.Mersi mult. Link spre comentariu
Vizitator muresan Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 eu schimb toti condensatorii electrolitici din sursa cand am defect sursa,sant chiar ieftini si nu te mai chinui Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum