dorelb Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Am incercat sa programez de pe ArduinoUno un Attiny45 si nu am putut. Stie cineva, de ce nu pot sa deschid urmatoarea fereastra : Link spre comentariu
schumyicr Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Pai de ce vrei sa deschizi acea fereastra? Selectezi Attiny 45 din programul arduino. Uitate in poza. Link spre comentariu
dorelb Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Am selectat inainte de a posta, si nu merge. Am crezut ca se poate seta ceva si de acolo. Am rezolvat cu USBASP. Link spre comentariu
schumyicr Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Imi poti spune ce nu merge mai exact? Eu am programat un attiny 2313 cu un Arduino Uno si mergea. Edit: Acum am vazut ca ai rezolvat Link spre comentariu
dorelb Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Programele pentru arduino ( .ino ), nu am reusit nici o data, sa le scriu pe un alt UC. Ceva nu inteleg eu, sau lipseste de la ( arduino-1.0.1 ). Link spre comentariu
schumyicr Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Incearca tutorialul acesta Link spre comentariu
suirammarius Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Daca ai Arduino Uno tre' sa schimbi in ceva codul programului "ArduinoISP":cauti funtia heartbeat() si acolo schimbi delay-ul de la 40 la 20.Apoi dupa ce conectezi placa Arduino la Attiny tre' sa pui un cond. de vreo 10uF (sau si mai mare) intre GND si RESET (pe placa Arduino) - ca sa nu se reseteze si sa incarce bootloader-ul.Conectare:PB5 -> arduino pin 10PB0 -> arduino pin 11PB1 -> arduino pin 12PB2 -> arduino pin 13Spor la programat! Link spre comentariu
Vizitator lucian38 Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Am achizitionat un arduino leonardo si vreau sa programez cu el un atmega8 cu programul arduino ide dar am inteles ca trebuie modificat fisierul arduinoisp si nu stiu cum.Va rog sa ma ajutati cu aceste modificari! Va sunt recunascator! Link spre comentariu
Vizitator lucian38 Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Stie careva alt program care sa-mi permita sa programez un atmega8 de pe o polaca arduino leonardo?Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Mihai8 Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 eu programez attiny-uri si e foarte usor doar ca trebuie sa ai librariile pentru attiny in folderul arduino/libraries si trebuie sa ai versiunea 0022 uite aici tutorial foarte simplu http://www.hobbytronics.co.uk/arduino-attiny si la boards selectezi attiny...(arduino as isp) nu uita ca intai trebuie sa uploadezi arduino isp in placa ta arduino... urmareste pasii si vei reusi. succes ! Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 Cu un leonardo (din cate am vazut, ca nu asa ceva) nu poate sa incarce programul pe atmega8 decat prin ISP; exact cum faci si tu cu attiny-urile tale. Nu le pui bootloader. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum