bloody_v Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Salutare , de caurand am achizitionat un pick-up din 1970 philips 410 , destul de bine conservat , problema fiind clasica , lipsa acului de la doza , doza fiind la locul ei.am tot cautat pe internet , dar nimic , credeti ca merge adaptat alt model de ac acolo? mai am un pick-up RFT si diferenta dintre un sistem si altul este destul de mare . Link spre comentariu
katila Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Salut poza nu ai ?Maine merg la piata de vechituri poate gasesc. Link spre comentariu
bloody_v Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Salut poza nu ai ?Maine merg la piata de vechituri poate gasesc. Link spre comentariu
bloody_v Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Salut poza nu ai ?Maine merg la piata de vechituri poate gasesc. nu stiu exact daca ii lipseste doar acul , sau doza cu totul ( nu stiu exact cum arata pentru modelul asta).cred ca totusi este vorba de doza care practic culiseaza si se lipeste de circuietele alea de pe placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum