augustin Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Sanatate !! Vreau sa-mi cer scuze daca am postat unde nu trebuie !!Am un Digital Video Recorder H.264Este conectat la 4 camere ... Problema este ca nu stiu cum sa pun anumite inregistrari peun stick sau pe cd ... Nu reusesc deoarece din meniul lui el imi salveaza pe stick fisierul dorit dar il salveaza cu extensia : .264 ..... si windows nu stie cu ce se deschide aceste fisiere ...Am scos si hdd-uldin aparat ...l-am conectat la pc dar imi zice ca nu poate sal acceseze daca nu il formateaza ... Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Vă lipseşte un simplu codec, DivX H.264 Decoder. http://www.free-codecs.com/DivX_H264_de ... wnload.htm Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 am instalat codecul .. am incercat cu BSplayer ...cu VLC... cu Windows Media Player ...dar nu merge ..Ammai citit undeva sai schimb extensia in .H264 .. Dar nici asa nu merge !! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Schimbarea extensiei nu are nici o legatura.Asta in cel mai bun caz ajuta la deschiderea unui fisier cu un anumit program,asta pentru sistemul de operare.Nu stiu daca ar merge,era un programel,gspot,parca,ala mergea la unele fisiere video si-ti spunea ce codec e folosit pentru el.Poti incerca si asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum