Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe formatie

Mihai Cimpoeru

Postări Recomandate

Salut ! Am niste prieteni care au o trupa de rock si au aceste difuzoare Jensen JCH 12/70-8ohmi (patru la numar) . Rog daca poate cineva sa imi simuleze niste boxe cu cate 2 difuzoare pe incinta cat mai repede posibil !! Mentionez ca se vor folosi la chitara, clape si voce. Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai Cimpoeru

2

Vizitator diogrey

ok am si eu o farmatie ...ceia ce ai tu is difuzare de chitara asa ca pui doar chitara pe ele nimic altce ...sincer dute aici si copie dimensiune incintei fender care are difuri asemanatoare cu al tau http://colomar.com/Shavano/copy_cabinets.htmlsi ai o boxa pt chitara (but nothing else)

pt restul instrumentelor :

1)vocea o poti pune pe orce fel de boxe full range (adica dealea pe 2 cai ..3 cai ma rog ..boxe pe care asculti muzica )

2)ia pt bass un difuzor(sau mai multe) de 10"sau 15" speializat pt bass

ps: nu repetati la volume incredibile ca va distrugeti urechile degeaba se repeta foarte bine si sub 100w chiar sub 50w(da astai offtopic)

Link spre comentariu

Asta le-am zis si eu de prima data, dar cumparasera deja difuzoarele asa ca am incercat sa simulez eu si mi-a iesit ceva aiurea si am renuntat . Acum au apelat la altcineva sa le faca incintele si sunt curios cum o sa se auda ! (repeta la 100 w ,atat are mixerul )

Link spre comentariu
Vizitator diogrey

Asta le-am zis si eu de prima data, dar cumparasera deja difuzoarele asa ca am incercat sa simulez eu si mi-a iesit ceva aiurea si am renuntat . Acum au apelat la altcineva sa le faca incintele si sunt curios cum o sa se auda ! (repeta la 100 w ,atat are mixerul )

daca lea cumparat poate sa-si fac un cabinet de chitara si daca are procesor de chitara amplifica semnalul din procesor si il baga in cabinet (asta un canal al mixerului )pe celalat canal niste boxe normale pe care pun basul si vocea ....dar incontinuare sfatul meu este repetati la putere mai mica nu la 100w ca o sa va pierdeti auzul aaauite o ideie daca mixerul ar fi gradat de la 1 la 10 ...tineti chitara la 7 ...basul la9 si vocea la 8 .....daca repetati l volum mare nici nu va auziti
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări