Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator

Georgefreerunner

Postări Recomandate

Buna ziua as vrea sa stiu cum pot face un transformator pentru urmatoarea schema si daca pot inlocui acea bobina cu altceva pentru ca banuiesc ca este greu de realizat.Multumesc anticipat.

post-72825-139829616705_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

3

• validae

3

• Georgefreerunner

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai numele pozei vad ca este pistol cu electrosocuri, habar n-am cum sunt realizate ca n-am simtit nevoia sa experimentez, dar judecand dupa schema, inductanta foarte mare acumuleaza energie foarte mare si o elibereaza in traf care apoi la intreruperea alimentarii descarca inversa in consumator, adica victima...

Sau cel putin asa cred... :nas:

Link spre comentariu

Pai si mie mi s-a parut o valoare poate exagerata de 10kH dar am zis ca na... o fi facuta pe un miez cu permeabilitate mai mare, ca o fi facuta cu sarma foarte subtire ( deci multe spire, foarte multe )... in fine, am zis deja, habar n-am cum arata pistoalele cu electrosocuri ca nu ma intereseaza catusi de putin subiectul, mi-am dat si eu cu parerea la ce am vazut in schema. :nas:

Link spre comentariu

Schema e o glumă, ar trebui să lucreze în impulsuri, sau trenuri de impulsuri, ori cu un simplu comutator nu se poate face aşa ceva, decît poate un impuls o dată, pauză, altul, între timp agresorul îl bate bine, din ce în ce mai nervos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări