Georgefreerunner Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Buna ziua as vrea sa stiu cum pot face un transformator pentru urmatoarea schema si daca pot inlocui acea bobina cu altceva pentru ca banuiesc ca este greu de realizat.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Chiar nu stie niciunul cum pot construi acel transformator ? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Daca dai mai multe amanunte, putem sa te ajutam. E un proiect scolar sau are legatura cu ce scrie in josul schemei ? Poti da un link de la sursa schemei ? Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Nu cred ca transformatorul ar prezenta problema cea mai importanta, eu ma indoiesc ca poti face in regim de amator inductanta aia de 10000H. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Cred mai degraba ca schema e o gluma.Nu vad la ce ar folosi. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Pai numele pozei vad ca este pistol cu electrosocuri, habar n-am cum sunt realizate ca n-am simtit nevoia sa experimentez, dar judecand dupa schema, inductanta foarte mare acumuleaza energie foarte mare si o elibereaza in traf care apoi la intreruperea alimentarii descarca inversa in consumator, adica victima... Sau cel putin asa cred... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Eu ma intreb cum o arata inductanta aia de 10000H :nebunrau:Oricum schemele de electrosocuri pe care le-am vazut sunt departe de schema asta. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Pai si mie mi s-a parut o valoare poate exagerata de 10kH dar am zis ca na... o fi facuta pe un miez cu permeabilitate mai mare, ca o fi facuta cu sarma foarte subtire ( deci multe spire, foarte multe )... in fine, am zis deja, habar n-am cum arata pistoalele cu electrosocuri ca nu ma intereseaza catusi de putin subiectul, mi-am dat si eu cu parerea la ce am vazut in schema. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Schema e o glumă, ar trebui să lucreze în impulsuri, sau trenuri de impulsuri, ori cu un simplu comutator nu se poate face aşa ceva, decît poate un impuls o dată, pauză, altul, între timp agresorul îl bate bine, din ce în ce mai nervos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum