Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza Asus

cristian_98

Postări Recomandate

Banuiesc ca a masurat piesa buna. Ca daca o masura pe aia pleznita, nu-i arata ca un NPN.In ceea ce priveste documentatie pentru piesa sau placa de baza, cu siguranta au cautat toti cei care au scris aici. Eu personal am cautat cel putin 1 ora si cateva sute de site-uri si nu am gasit. Adica am gasit, dar pe bani si nu merita investitia. Pe banii aia cumperi o alta placa.Placa asta este o ocazie perfecta pentru exersarea abilitatilor de electronist.De multe ori am intalnit pe placi de baza tranzistori explodati iar prin simpla lor inlocuire s-a remediat problema. Sa fie noroc? sa fie inspiratie? Spune-i cum doresti. In final, rezultatul conteaza.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H2SO4

11

• riderinblack

9

• Matrixu

4

• pinky

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca piesa a explodat din cauza unei surse defecte. Ai dreptate, s-ar putea sa fie o alta piesa ce provoaca arderea tranzistorului, dar pana voi observa clar daca exista si care este aceea, incerc sa inlocuiesc defectiunea curenta.Multumesc mult pentru sfaturi si ajutor lui pinky si lui Matrixu!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări