Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce inseamna "speakers level" la un sub?

Miki Spaga

Postări Recomandate

Am acasa un subwoofer pioneer s-w110s .In spate are 8 prize de boxe ( + - / + - / + - / + - ) in stilul canalelor de la amplificatoare ca si asezare (a + b).Langa aceste borne / prize scrie "speaker level output" sus, si jos "input"Acum..am citit pe internet ca nu are iesire "active" pentru sateliti, gen 2.1 ...dar totusi acestea pentru ce sunt?Eu m-am gandit ca vin cu semnal left / rigt (fiecare cu masa lui aferenta) intru in intput si ies mai departe prin output si ma duc in niste boxe active.Acum problema e ca cineva mi-a zis ca pot sa iau de exp cablurile de boxe care ies din amplificator, le introduc in bornele respective, si de acolo ies iar in boxe...sub-ul fiind legatura cu amplificatorul.iar ca si rezultat ar fi ca s-ar "Activa" nu stiu ce moduri de sunet odata ce se realizeaza acest sitem 2.1Vreau sa stiu si eu care din cele enumarate mai sus sunt adevarate. Daca nu am exmplicat foarte bine imi cer scuze de acum..nu dati cu bata.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Miki Spaga

3

• E-1

1

• radioDJ

1

Top autori în acest subiect

Aia e o intrare audio direct de la difuzoarele playerului auto. Sunt playere care nu au iersire prin RCA pentru subwoofer, iar in cazurile alea folosesti iesire de la difuzoare ca sa bagi semnal in sub.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări