Vizitator andrei_399 Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Buna.Ma intereseaza sa stiu daca se pot procura de undeva contracost, un tester pentru masini de spalat rufe,conectorii,mufele aferente,soft pentru pc.etc.?ms. Link spre comentariu
Vizitator andrei_399 Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 chiar nimeni?va rog putin ajutor Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Stiu un coleg de-al meu care se ocupa cu asa ceva, care sterge programe si introduce altele. Asta inseamna ca se gasesc softuri pentru masini de spalat rufe, dar cine le are, nu le da, deoarece cu asta i-si castiga painea. Petrica Link spre comentariu
Vizitator andrei_399 Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 ok am inteles insa daca poti sa-mi spui te rog despre ce este vorba,adica din ce se compune linia;o marca un model,iar daca Petrica imi ofera informatii eu sunt dispus sa platesc,dealtfel eu sunt din Bihor si nu cred ca ne-am influenta concurenta.ms pentru intelegere Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Nu vei gasi asa ceva,trebuie sa repari clasic si oricum e mai placut Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Nu este vorba doar de mufe,iti trebuie si un aparat pt fiecare model in parte Link spre comentariu
Vizitator andrei_399 Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Testerul este universal,doar softurile difera de la marca la alta,este vorba de patru pini care se conecteaza la masina de spalat,cele de generatie noua,mai exact la modulul de comanda in timp ce acesta nu este sub tensiune,deci crede-ma ca exista asa ceva este ca si la service auto:diagnostic computerizat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum