strombi Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Va salut am si eu o problema cu un hard Disk respectiv la tabul Health imi apar acele warninguri,eruarea imi zice imi descriere ca sa schimb cablu sau portul Sata am incercat cu 3 cabluri sata pe toate porturile sata problema persista din cate am inteles eu problema ar fii in firmware-ul HDD dar nu afecteaza in nici un fel functionalitatea.Ma Puteti ajuta in solutionarea acestei Probleme? Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 se pare ca solutionarea problemei se face ori prin schimbarea cablurilor, ori daca asta nu merge e posibil sursa sa nu mai mearga in parametri. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 incerc si cu alta sursa in cel mai scurt timp si revin cu detalii cabluri am schimbat pana acum slava domnului. Link spre comentariu
Gogured Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 nu inteleg totusi care este problema... sau ce incerci sa faci....diagnoza facuta de tine cu HD Tune iti arata ca au fost 257 de erori de comunicatie intre HDD si placa de baza.... acestea nu vor dispare decat daca schimbi HDD, deoarece sunt scrise intr-o zona de memorie read only si arata evenimentele care s-au produs in timpul functionarii HDD...daca numarul lor creste si dupa schimbarea cablului de date, atunci poate fi defecta placa de baza sau placa electronica a HDD....solutionarea problemei este atunci cand nu mai creste numarul erorilor....oricum nu poti sa stergi erorile din tabelul de diagnoza...., daca asta doresti...O zi buna ! Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Interesanta eroare si pana la urma care a fost rezolvarea ????????????? Ati incercat hardul pe un alt sistem sa vedeti daca persista problema ??????? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum