Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aparat de proiectie film 8mm

yo6ghd

Postări Recomandate

salutare.iata ca postez si aici. sper ca nu gresesc :goodman: problema e in felul urmator : am acasa un aparat de proiectie film, dar din pacate s-a ars becul.becul aparatului e unul special cu lupa alimentat la 12v.nu reusesc sa gasesc deloc pe nicaieri. nici in talcioc, nici la putinele mag depanare radio-tv, etc.ideea e cam in felul urmator : as vrea sa trec acele filme pe dvd cu ajutorul unei camere digitale (mindv), dar ca sa fac asta imi trb ap de proiectie care are becul ars. (acum nu-mi vine-n minte numele, o sa adaug maine)ma poate ajuta cineva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

1

• yo6ghd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aveam si eu unul rusesc, nu l-am folosit niciodata. Cand ajung pe la parinti (in vreo 2 sapt) iti voi putea spune modelul si daca este ce-ti trebuie, al tau sa fie. Am impresia ca este pe 8mm. Mai pune eventual si o poza a becului (daca-l mai ai), am eu ceva care cred ca de acolo este.73!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator andemmotion

Buna ziua!

Andrei Mihai va saluta, de la studioul de film AndemMotionFilms din luj. Am o mare rugaminte. Vrem sa punem in valoare cateva filme restaurate. adica sa organizam diverse serate in care sa proiectam filme de pe proiector si pelicula. Spectatorii vor avea acces gratuit. Asta pentru a reanima importanta filmelor vechi si a reaminti starea jalnica a cinematografelor din tara. In cazul in care nu folositi proiectoarele, pot sa va rog sa ne ajutati in problema asta? Adica sa ne inmanati proiectoarele? Evident ca le vom curata si vom avea o grija de nedescris pentru ele.

Tin sa va asigur ca acest proiect nu e unul comercial ci doar lansat de pasionati in ale filmului.

Va sunt recunoscator si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. Va invit de asemenea sa vizitati siteul studioului ( site in mare parte in constructie).

Salutari alese!

Andrei Mihai

[email protected]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări