xragon Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Buna ziua , am si eu o intrebare .....cum se numeste persoana care iti verifica calculatorul masinii si iti spune ce piesa este defecta? Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 dar de ce sa nu se cheme mester? Link spre comentariu
costinium6 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 suport tehnic, tehnic department, omu de la service sau gica de la scularie...pe vremuri meseriile erau bine delimitate (pentru ca erau cateva) dar in ultima perioada complexitatea tehnologiei si amestecarea lingvistica a termenilor, care nu prea mai au de a face cu latina a facut praf notiunea de strungar, cizmar, agricultor, fierar, tamplar...novus ordo seculorum nu mai baga meseria in om ci omul in meserie.suntem multilateraldezvoltati deja...am uitat sa raspund, nu exista inca o denumire pentru omul care citeste calculatorul de bord, eu as sugera sa se numeasca CITITOR DE CALCULATOARE DE BORD. CDCDB-ist Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 ar fi un domeniu frumusel si personal un pic esential cateodata Link spre comentariu
Vizitator unualtu Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Operatia prin care se scotoceste in calculatorul masinii se numeste ,deci...persoana se numeste...iscoada. Link spre comentariu
costinium6 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 diagnotizor cu ochelari sa nu ii sara in ochi vreun defect Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Se numeşte mecanic auto. Link spre comentariu
ggi Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Pai... daca e cu diagnoza, diagnostic, etc... nu era medic ? Sau nu are aplicabilitate la auto ?Tot asa de bine, avand in vedere ca drege masinile, ar putea fi numit dregator; mare dregator.Insa cum mare parte mai beau o bere (cinci) inainte, in timpul sau dupa cetire, atunci ii putem numi sticlari. Sau paharnici, ca sa nu lezam bautorii de vin; sau de coniac.Nah, si daca ne gandim ca mai apar si injuraturile, i-am putea numi slujbasi, adica cei ce fac slujbe.Si cate alte denumiri s-ar potrivi... Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 12, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2013 nu incap in topic Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Se numeste omul care piscaleste la masina. Link spre comentariu
Vizitator unualtu Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Tre sa va spun ca eu de profesie in auto de o viata stiu ca sunt multi meseriasi care inventeaza defecte ca sa ia banii clientului.Aceia sunt din ramura Cusurgiilor. Link spre comentariu
Marius Badea Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Ma,eu cunosc pe unul care il chiama Giony... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum