Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare domeniu

xragon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

4

• costinium6

2

• ratza

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

suport tehnic, tehnic department, omu de la service sau gica de la scularie...pe vremuri meseriile erau bine delimitate (pentru ca erau cateva) dar in ultima perioada complexitatea tehnologiei si amestecarea lingvistica a termenilor, care nu prea mai au de a face cu latina a facut praf notiunea de strungar, cizmar, agricultor, fierar, tamplar...novus ordo seculorum nu mai baga meseria in om ci omul in meserie.suntem multilateraldezvoltati deja...am uitat sa raspund, nu exista inca o denumire pentru omul care citeste calculatorul de bord, eu as sugera sa se numeasca CITITOR DE CALCULATOARE DE BORD. CDCDB-ist

Link spre comentariu

Pai... daca e cu diagnoza, diagnostic, etc... nu era medic ? Sau nu are aplicabilitate la auto ?Tot asa de bine, avand in vedere ca drege masinile, ar putea fi numit dregator; mare dregator.Insa cum mare parte mai beau o bere (cinci) inainte, in timpul sau dupa cetire, atunci ii putem numi sticlari. Sau paharnici, ca sa nu lezam bautorii de vin; sau de coniac.Nah, si daca ne gandim ca mai apar si injuraturile, i-am putea numi slujbasi, adica cei ce fac slujbe.Si cate alte denumiri s-ar potrivi...

Link spre comentariu
Vizitator unualtu

Tre sa va spun ca eu de profesie in auto de o viata stiu ca sunt multi meseriasi care inventeaza defecte ca sa ia banii clientului.Aceia sunt din ramura Cusurgiilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări