Vizitator cashius Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Mi-a murit laptopul si-am inteles c-ar fi cablajul corodat. E cam asa: Asus pro 59 l. Dupa ce l-am inchis, l-am pus dupa pat, a doua zi am incercat sa-l deschid si se alimenta si aprindea ledul de power pentru 1 secunda, apoi se inchidea. Dupa ce am facut asta de cateva ori, mi-a intrat in secventa de boot, dar nu trecea mai departe. L-am desfacut, curatat si mi-a intrat in windows fara capacul de pe spate. Dar cand l-am pus la loc, tot ajungea doar la boot. A doua zi nu mi s-a mai deschis deloc, nici curent, cooler sa se auda... nimic! La service mi-au spus ca are cablajul corodat si ca nu merge reparat... atat! Un asus pro 59 l, iar data topic-ul nu e deschis pe arie, cer scuze si rog a se schimba. Link spre comentariu
VIFCOR Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Regretabil ce s-a intamplat, destul de frecventa deteriorarea placii daca, nu e tinut in conditii corespunzatoare si excesiv protective pentru genul acesta de electronice.Solutia e-bay-ului e cea mai ieftina, din experienta unui amic (placa are un cod pe ea). Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 eu cand le spun clientilor mei sa vina o data la 6 luni cu ele la curatat, au impresia ca cineva are ceva cu banii lor Link spre comentariu
Vizitator cashius Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Deci, credeti ca e placa de baza? _________________________________________ O gramada de locuri de munca bacau si in tara, la bestjobs! Link spre comentariu
VIFCOR Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Deci, credeti ca e placa de baza?Fara un diagnostic fizic (inspectie vizuala si masuratori) premizele din experienta acumulata sunt,defectarea placii iremediabil, e cam 99% Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum