Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema asus pro 59l

Vizitator cashius

Postări Recomandate

Vizitator cashius

Mi-a murit laptopul si-am inteles c-ar fi cablajul corodat. E cam asa: Asus pro 59 l. Dupa ce l-am inchis, l-am pus dupa pat, a doua zi am incercat sa-l deschid si se alimenta si aprindea ledul de power pentru 1 secunda, apoi se inchidea. Dupa ce am facut asta de cateva ori, mi-a intrat in secventa de boot, dar nu trecea mai departe. L-am desfacut, curatat si mi-a intrat in windows fara capacul de pe spate. Dar cand l-am pus la loc, tot ajungea doar la boot. A doua zi nu mi s-a mai deschis deloc, nici curent, cooler sa se auda... nimic! La service mi-au spus ca are cablajul corodat si ca nu merge reparat... atat! Un asus pro 59 l, iar data topic-ul nu e deschis pe arie, cer scuze si rog a se schimba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VIFCOR

2

• George(sb)

1

Top autori în acest subiect

Regretabil ce s-a intamplat, destul de frecventa deteriorarea placii daca, nu e tinut in conditii corespunzatoare si excesiv protective pentru genul acesta de electronice.Solutia e-bay-ului e cea mai ieftina, din experienta unui amic (placa are un cod pe ea).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări