Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aparat electrostimulare nerv periferic si casca eeg

Vizitator m_i_h_a_i

Postări Recomandate

Vizitator m_i_h_a_i

salut ma numesc mihai si in urma unui accident am ramas cu o pareza a nervului popliteu extern..am nevoie de o schema pt un electrostimulator al nervilor si o schema pt eeg...ce vreau sa fac suna cam asa....eeg ul sa citeasca impulsurile creerului si sa le trimita electrostimulatorului....ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• victor_andrey

1

• dan cod

1

Dispozitivele de comanda prin unde cerebrale sunt inca in faza de inceput, sunt lente si trebuie o concentrare buna pentru raspuns ferm.Nu cred ca ar fi utile pentru a corecta in timp real o deficienta de mers cauzata de afectarea nervului periferic. Banuiesc ca vrei sa-l folosesti in timpul mersului. Poate mai degraba ar merge modificat cel de care vorbeam mai sus, astfel incat sa stimuleze nervul exact cand trebuie, nu la intervale automate.Si nu cred ca trebuie neaparat sa preiei semnale de la nivelul creierului, ar fi mai usor sa culegi un semnal de la nivelul piciorului afectat, de la alt muschi implicat in mers si sa-i aplici o intarziere convenabila.

Link spre comentariu
Vizitator m_i_h_a_i

suna m ai bine asa cum spuneti dumneavoastra....o schema pt electrostimulator si cum ar trebui modificat asa cum spuneati dumneavostra sa culec semnalul de la alt muschi se gaseste ?

Link spre comentariu

ceva de ce ai tu nevoie fac eu acum mai putin partea de comanda cum vrei tu, inca se fac cercetari necesita o casca speciala cu anumiti senzori un prog de interpretare pe calculator sau intr-un microcontroler si si nnnn....ore pentru tine de antrenament sa poti activa o anumita zona {senzor ] de pe casca respectiva apoi trimiterea impulsului e simplu, iar impulsul il faci cum vrei tu cu un osciloscop un aparast de masura si cateva calcule... un montaj care il termin acum a fost testat e ok schema nu am mai facut-o a fost construit pe FUGA din teste in teste piesele sant usor de procurat daca exista interes si cineva il vrea pentru realizare revin cu detalii.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări