UnD3aD Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 si schemele s-au pierdut? :( Link spre comentariu
cniky Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 s-a pierdut tot... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 Am tot ce a fost pe ftp pe hard :lol: conteaza sa-mi pot face ftp-ul propriu, de luni incep la el si va avea 1 Giga :wink: Link spre comentariu
cniky Postat Martie 20, 2005 Partajează Postat Martie 20, 2005 Am tot ce a fost pe ftp pe hard :lol: conteaza sa-mi pot face ftp-ul propriu, de luni incep la el si va avea 1 Giga :wink:uite ce bine ca cineva-i strangator... :lol: Link spre comentariu
UnD3aD Postat Martie 20, 2005 Partajează Postat Martie 20, 2005 trimite si mie schemele care erau postate aici .. pls... si pt putzin timp le-as putea tzine pe siteul meu... Link spre comentariu
Vizitator AdiN Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 ar fii interesant sa vedem schemele. Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 1, 2005 Partajează Postat Iunie 1, 2005 SalutAm scanat articolul din revista ConexClub nr. 2/2003 care contine atat setarile cat si cablajul programatorului in discutie. Totul are cam 3.3Mb in format .jpg. Daca cineva vrea sa il posteze in forum sa imi scrie pe personala ca sa il trimit.Flor Link spre comentariu
Flor Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 Am primit um mesaj de la cineva interesat de scanarea articolului. Din pacate, am sters intreaga casuta postala...Rog persoana sa revina pt ca vreau sa-l ajut.Flor Link spre comentariu
Vizitator dgfx Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 Eu am facut programatoru' de la http://feng3.cool.ne.jp/en/pg5v2.html si merge de rupe... Link spre comentariu
Vizitator dlucian Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Care sunt conexiunile corecte catre pinii microcontrolerului? Cele date in tablelul din dreapta schemei sau cele date de filipone intr-un post mai sus.Sunt cumva echivalente si nu mi-am dat eu seama ?!edit: mda... sunt echivalente :oops: Link spre comentariu
electricu" Postat Septembrie 11, 2005 Partajează Postat Septembrie 11, 2005 Eu am facut programatoru' de la http://feng3.cool.ne.jp/en/pg5v2.html si merge de rupe... :lol: Link spre comentariu
Vizitator rvp Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 Salut! Ma poate invata si pe mine cineva cum sa programez pic-uri?Care trebuie sa fie primul pas, du unde sa o iau, ce sa invat prima data???O sa mor si controllere nu o sa stiu sa programez.... :( Link spre comentariu
nosferatu Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 Salutare! Care imi poate da si mie o schema universala de programator PIC care sa si poata citi bin-ul si care sa fie TESTATA cu succes? Sunt la inceput si din multitudinea confuza de programatoare, unele nu merg pt alte serii de PIC-uri, altele sunt JDM,altele ICSP nu stiu ce sa aleg in mod sigur. Mi-e greu sa cred ca nu se poate face o schema pt amandoua cu tot cu testor de genul realizat de BobTech.Multumesc! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 Salutare! Care imi poate da si mie o schema universala de programator PIC care sa si poata citi bin-ul si care sa fie TESTATA cu succes? Sunt la inceput si din multitudinea confuza de programatoare, unele nu merg pt alte serii de PIC-uri, altele sunt JDM,altele ICSP nu stiu ce sa aleg in mod sigur. Mi-e greu sa cred ca nu se poate face o schema pt amandoua cu tot cu testor de genul realizat de BobTech.Multumesc! Eu nu sint expert in picuri sau programare dar m-am descurcat oka cu programatorul ponyprog pe portul serial.Am realizat interfata universala si adaptorul pt pic16f84..In plus la interfata universala merge si adaptor pt atmeluri.Lucreaza "beton" atit cu ponyprog,cit si cu Icprog ca soft. Practic am folosit schemele de aici http://www.hw.cz/Teorie-a-praxe/Konstru ... ROM...html. Merge si fara cablaj,pe o placa test dar e foarte indicat sa ai un conector cu 10 pini ca sa poti adauga ce adaptoare ulterioare vrei.Foarte bun ca utilizare stil upgrade! Pt Icprog sub XP vezi setarile de la http://kudelsko.free.fr/.Pe acelasi sait mai gasesti programatoare pe serial sau paralel,ca si alte indicatii utile. Link spre comentariu
nosferatu Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 Multumesc Branca pt link cu toate ca deja am facut un programator de care sunt fff multumit (cu toate ca e primul realizat vreodata)-http://www.lirast.com/Programator%20PIC.htm. Acest programator poate si citi memoria...nu numai sa o scrie. Pt cei ce vor sa o testeze, precizez ca, cel putin la mine, nu a mers cu condensatoarele C14 si C15 si de aceea eu personal,le-am scos. Pentru alimentare, am folosit o sursa in comutatie de 15V/1A din care am obtinut tensiunile de 5V si 13.5V. Multa bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum