K1nderu Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Buna ziua! Am de ceva timp un aparat scrie pe el Fixed chanel modulator si modelul MW-963M.Are cateva reglaje:-RF level-A/V adjModulation index cuprinde doua reglaje audio si video.Are cateva piese lipsa:transformatorul un regulator de tensiune,doua integrate dezlipite de mine daca e un aparat util il voi reface,multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Modulator CATVMaiwei - MW-963M(I)Modulator MONO banda III CCIR intrare A-V reglabila, iesire fixa in banda 110-300 MHz, 3 SAW filter, ies.max 120dBuV, raport S/N 60dB, alimentare 220V/50Hz, Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Asta am gasit si eu pe google,dar mai exact ce face? sau la ce imi foloseste? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Gama de aplicatii este diversa. In multe situatii este necesara modularea unui semnal A/V provenit fie de la o camera video , un receptor de satelit sau DVD-player intr-un semnal RF (canal de televiziune ) care sa poata fi receptionat de televizoare intr-o retea de distributie TV. De asemenea sunt cazuri in care este necesara insumarea semnalului CATV provenit de la un operator de cablu cu alte surse de semnal TV generate local cu posibilitatea transmiterii a intregului semnal in toata reteaua. ... http://www.mondoplast.ro/ft/MW-963M%28I%29.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum