Vizitator Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 ... cand scriu cate un raspuns mai lung la un anume subiect imi zice pagina expirata si cand dau "back" din browser imi dispare tot ceea ce am scris ... NU DA BACK! Când zice că pagina a expirat, fă aşa: 1. NU DA BACK! 2. Deschide un tab nou, mergi la http://www.elforum.info şi fă login. 3. Apoi revii în tab-ul expirat şi dai "Back" NUMAI DUPĂ CE AI FĂCUT LOGIN IN PAGINA DE LA PUNCTUL 2. 4. Ar trebui să vezi textul pe care tocmai îl editai. 5. Dai submit DE 2 ORI, şi mesajul va fi publicat. La mine ţine de fiecare dată metoda de mai sus. Folosesc Opera şi WinXP. Ca să mergi la sigur, INAINTE DE SUBMIT, dai CTRL+A, apoi CTRL+C (adică Select All, apoi Copy). Dacă pierzi pagina, atunci deschizi un Notepad şi dai CTRL+V (adică Paste). Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 O varianta si mai simpla. Alegeti un interval de refresh de 10 minute la o a doua pagina / tab (de obicei cea cu mesaje personale) si asa scapati de aceasta problema. Link spre comentariu
nicul Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 si cum se face alegerea intervalului de refresh, mai exact in ce loc se seteaza treaba asta?e complet aiurea sa te deconecteze la intervale asa de scurte si chiar cand esti pe forum, nu zic ca daca vrei sa te informezi mai trebuie sa schimbi pagina, sa urmezi lincuri, etc. n-am prins logica la chestia asta, dar se pare ca nu e multa lume deranjata. mi se intampla si mie, mai rar, pe masura ce postez tot mai rar. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 2, 2013 Administratori Partajează Postat August 2, 2013 sesiunea are 1800 secunde adica 1/2 ore, e putin pentru a scrie un mesaj ? Link spre comentariu
salsa Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 O metoda simpla este sa bifezi, la logare, "Autentifică-mă automat la fiecare vizită".Pe mine ma deconecteaza foarte rar, odata pe luna sa zicem.Asta daca nu va deranjeaza sa apareti "online" aproape tot timpul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum