Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

circuite

adrian98

Postări Recomandate

Salut,datimi si mie idei de circuite mai asa pt incepatori,acum fac un amplificator,dar nu stiu ce sa fac urmatoarea placuta.Va multumesc,ma gandeam la o sirena de politie care canta cu leduri dar nu stiu unde as putea gasi circuitul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian98

5

• xragon

4

• validae

1

• Electronicserver

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,datimi si mie idei de circuite mai asa pt incepatori,acum fac un amplificator,dar nu stiu ce sa fac urmatoarea placuta.Va multumesc,ma gandeam la o sirena de politie care canta cu leduri dar nu stiu unde as putea gasi circuitul

pai daca sunteti incepator faceti amplificatoare si sirene cu leduri?
Link spre comentariu

pai daca sunteti incepator faceti amplificatoare si sirene cu leduri?
pai suntem baieti de gimnaziu,eu m-am gandit la amplificator(e aproape gata) ca primul meu proiect si la sirena ca am vazut ca majoritatea fac sirene
Link spre comentariu

OK si ce ati dori sa faceti adica scheme sunt de toate familiile

pai o sirena de politie cu difuzor,as vrea sa stiu ce carte imi recomandati(care se mai gaseste) pt incepatori?
Link spre comentariu
sa vad daca gasesc la magazinele de electronica niste carti,ca eu nu prea inteleg engleza si poate gasesc ceva in romana,din cate imi aintesc era odata conex club si inca una,am vazut pe net da nu se mai gasesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări