Vizitator acds Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Buna ziua, As dori sa inlocuiesc 4 acumulatori de 1.5 v cu unul singur de 9v. Problema e ca alimentareaza un circuit si imi e frica sa nu iasa fum din componente. am atasat adresa unde se poate vizualiza si placa cu componente si mai sunt 2 motorase care nu se vad in poza. M-ar interesa varianta ce-a mai simpla si ieftina. am inteles ca se poate si prin rezistente, sau cu o dioda zener de 3,3v in serie care ar fi cea mai ok pt a reduce de la 9v la 6v. Va multumesc! http://www.pyx.ro/images/516575b1a644a/Photo1082.jpg Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 LM7806, este simplu de folosit, ieftin si ai garantia unui stabilizator protejat. Link spre comentariu
Ticu Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Gandeste-te si la durata de functionare. Pe acumulatori scrie care este capacitatea lor, in mAh (miliamperi x ora). Daca vrei sa inlocuiesti acumulatorii de 2500 mAh cu unul cat bateria de 9V, care are cam 150 mAh, raportul 2500/150=17 iti indica faptul ca va trebui sa incarci de 17 ori mai des acumulatorul de 9V. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Din ce stiu un acumulator Ni-XX are tensiunea nominala de 1,2 V, iar un Li-po sau Li-ion 3,6 V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum