Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

microsistem akai

Vizitator mihgeo

Postări Recomandate

Vizitator mihgeo

Salut,doresc sa cumpar un microsistem(unitate+2 boxe aferente)model: akai-amd05.am citit specificatiile tehnice dar nu inteleg un lucru ff important:amplificator cu iesire rms 2x15w impendanta 6 ohm ,iara boxele 2x15 w impendanta 4 ohm.deci ma pot trezi in timp cu surpriza de ardere finali sau boxe.chiar nu inteleg???????am adaugat doua poze

post-35754-139829615396_thumb.jpg

post-35754-139829615401_thumb.jpg

post-35754-139829615407_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca omul (in general) e neam prost si da volumul la maxim normal ca iese fum. Iese fum si daca amplificatorul este facut sa lucreze in 4 ohm. Vorbim totusi de lucruri facute pentru consum.Dar, si stii foarte bine asta, daca nu depaseste un anumit nivel al puterii disipate nu este nici un pericol. Si cel mai firav amplificator japonez poate debita cativa watt pe o sarcina de 2 ohm fara sa lucreze intr-un regim periculos. Deci, asa cum am zis si mai sus, totul se reduce la bunul simt al fiecaruia.

Link spre comentariu
Vizitator mihgeo

Salut baieti am revenit cu un nou tread(sistemul acela akai nu l-am mai cumparat)...

Dar am acumparat tot akai amplificator :

http://www.akai.com.ro/Produs.aspx?COD=AS110RA_320

si boxe

http://www.e-boda.ro/lichidari-de-stoc/boxa-pasiva-e-boda-c737.html

dupa cum vedeti aplificatorul are specificatiile:Front 30 w+30w rms(8 ohm),Centre&surround 10w+10w+10w(8 ohm).mentinoze:subwoofer este activ deci normal trebuie boxa cu ampl. integrat-si sincer nu ma intereseaza atata bass vreau sa-l folosesc decit pt ce scoate.(cele 5 canale)

boxele sunt 90 RMS X2 (8 ohm) ."pe o boxa sunt 2 difuzoare indentice +1 tweeter"deci toatal 3.

daca las boxele pe front pt stereo niciodata nu o sa duca la maxim.m-am gandit sa fac o schema :

oarecum le am un pic cu tamplaria.

sa pun un difuzor +twitter pe front(30 w) si un difuzor pe spate(surround ) iara pt centru mai am in casa o boxa de 30 w la 8 ohm.este buna schema?

va rog sa va referiti la shema asta nu doresc sa mai cumpar alte boxe...cum vedeti aplificatorul nu scoate mult rms

ratza: l-am mutat, nu e nevoie de alt topic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări