adrian250786 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 parerea mea personala.........nu cred ca va fi o diferenta foarte mare,conteaza mult cat de bine ai etansat cutia Link spre comentariu
Dorin007 Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 parerea mea personala.........nu cred ca va fi o diferenta foarte mare,conteaza mult cat de bine ai etansat cutiaNu iese gram de aer,am bagat aracet si am prins cu holsurube si am izolat cu silicon si in afara si in interior...Este diferenta de ~10L si ma gandeam ca ar suna mai bine daca ar avea o incinta mai mare,ar scoate si ceva bass mai tare... Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 cu parametrii aia nici macar in incinta deschisa nu poate functiona corect,cu atat mai putin sa mai dea si bas bun Link spre comentariu
Dorin007 Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 cu parametrii aia nici macar in incinta deschisa nu poate functiona corect,cu atat mai putin sa mai dea si bas bunAha...deci nu se merita sa fac alta incinta...tot asa v-a suna...multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 nu are rostdifuzorul este pt satelit,facand cutia mai mare vei pierde din puterea suportata fara castig semnificativ la joasenu incerca nici sa-l fortezi cu bas din eqdar poti incerca sa pui putin burete in port sau pe peretii lui daca vuie prea tare cat si pe peretii cutieiar trebui de asemenea si un filtru + ceva driver micut si poate poate iese ceva pe 2 cai Link spre comentariu
Dorin007 Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 nu are rostdifuzorul este pt satelit,facand cutia mai mare vei pierde din puterea suportata fara castig semnificativ la joasenu incerca nici sa-l fortezi cu bas din eqdar poti incerca sa pui putin burete in port sau pe peretii lui daca vuie prea tare cat si pe peretii cutieiar trebui de asemenea si un filtru + ceva driver micut si poate poate iese ceva pe 2 caiDeci,am scapat de zgomotul aerului prin portul bass-reflex(de aia nu am vrut sa fac porturi bass-reflex rotunde,am auzit ca se aude aerul cand iese prin ele)...ma gandeam sa cumpar un filtru si o inalta dinamica(am pus piezo cu un condensator dar deja a inceput sa capete un sunet ciudat,ca un difuzor ars...cand dadeam muzica tare scotea zgomotul ala si am crezut ca intra aerul prin crepaturile de la tweeter si le-am lipit dar tot asa,fara rezultat...condensatorul este unul nepolarizat de 240v 0,4uf...inainte imi placeau piezo dar acum m-am lamurit)...acum mai am de terminat o boxa cu 3 cai si imi trebuie difuzoarele...imi trebuie un difuzor de 8 inch,ce difuzor ar merge intr-o incinta de aproximativ 32-33litri inchisa?Dibeisi?Alien?sau alte marci(care sa nu fie scumpe)...ar trebui sa-i fac un port bass reflex in spate?de cati cm diametru/lungime?...sau sa o las asa inchisa(cum a fost din fabrica,adica eu asa am primit-o de la un amic) Link spre comentariu
Vizitator bvm Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Salut , va rog sa ma ajutati in gasirea parametrilor pt ceste difuzoare blue tech . le am fara nici un parametru si nu stiu ce tip de incinta si filtru trebuie sa le pun . mentionez ca vreau sa constuiesc o incinta pe doua cai , bas si inalte. multumesc . Link spre comentariu
Binu Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Parametrii REALI,....nu ii vei gasi niciodata.Vei gasi o varianta de parametrii....care sunt supracotati fata de cei reali.Iti sugerez sa incerci sa ii masori singur. Vei avea mai multe sanse sa te aproprii de valorile reale.Si eu la randul meu m-am luat dupa parametrii la LW1503. I-am crezut reali...dar incinta a iesit una de rahat.Am zis sa incerc sa ii masor eu....si uite asa a aflat ca parametrii TS pe care comerciantul ii pune la dispoitie sunt cu 30% mai mari (cel putin).FS-ul,...comerciantul spune ca e undeva sub 48Hz,....eu ammasurat si am aflat ca e undeva la 53Hz. Link spre comentariu
Vizitator bvm Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 multumesc de raspunsul incurajator . Link spre comentariu
cata_124 Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 va rog sa ma ajutati in calcularea volumului incintei pentru blue tech ew 1205, sau daca are cineva un proiect de incinta dar care sa nu fie trapezoidal, multumesc thiele&small parametersfs 45re 5.5qes 0.46qms 3.65qts 0.41 vas 85.6sd 531x max 3mms 59.5bl 14.2le@ik 1.6mmd 52.6cms 0.22rms 4.55Depinde ce tip de boxa vrei sa faci cu ele, sunt potrivite pentru satelit care necesita subwoofer, daca vrei sa faci full range-uri din ele iti recomand o incinta de 60 chiar si mai mare putin daca vrei sa coboare mai jos sa ai ceva bas, si acordata undeva pe la 55 hz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum