seby19www Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 vreau si eu link-ul catre generarea de mastercode. Link spre comentariu
tranzistoras Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Am un pentium 2, de la un prieten si as vrea sa-l pastrez de colectie. Cu toate incercarile mele nu am reusit sa trec de parola bios-ului. Placa de baza este Fujitsu ErgoPro si pe BIOS srie 1012 si 322C. Poate stie cineva o metoda de resetare a parolei.Merci Link spre comentariu
popa ionut Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Am un pentium 2, de la un prieten si as vrea sa-l pastrez de colectie. Cu toate incercarile mele nu am reusit sa trec de parola bios-ului. Placa de baza este Fujitsu ErgoPro si pe BIOS srie 1012 si 322C. Poate stie cineva o metoda de resetare a parolei.Mercispune model de laptop Fujitsu ErgoPro ,ce cod iti zice dupa ce bagi cateva incercari gresite..? Link spre comentariu
tranzistoras Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Nu este laptop. Este un pc cu carcasa orizontala. am bagat la coduri de m-am plictisit. Se plocheaza dupa 3 incercari, apoi dupa un restart mapot baga inca 3. Si tot asa. Am sa-i fac o poza. Link spre comentariu
popa ionut Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Nu este laptop. Este un pc cu carcasa orizontala. am bagat la coduri de m-am plictisit. Se plocheaza dupa 3 incercari, apoi dupa un restart mapot baga inca 3. Si tot asa. Am sa-i fac o poza.Vezi ca trebuie sa aiba pe placa un jumper de clear c-mos ori CLR il tii apasat 10 secunde ori faci scurt pe pini... ori paduri ce are... Link spre comentariu
tranzistoras Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 am incercat, este indicata si in cartea placii dar nu specifica daca se reseteaza si parola. Din practica se pare ca nu. Sunt dispus sa trimit BIOS-ul cuiva sa-l reinscriptioneze. Cineva imi propusese acesta operatia acum un an sau doi. Dar cerea prea mult pt valoarea PC-ului. Link spre comentariu
popa ionut Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 am incercat, este indicata si in cartea placii dar nu specifica daca se reseteaza si parola. Din practica se pare ca nu. Sunt dispus sa trimit BIOS-ul cuiva sa-l reinscriptioneze. Cineva imi propusese acesta operatia acum un an sau doi. Dar cerea prea mult pt valoarea PC-ului.pune o baterie noua de bios si reancearca operatiunea...cu bateria pe placa nu scoasa!! Link spre comentariu
tranzistoras Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 ok, incerc si revin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum