xragon Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Buna ziua ! Cautand din plictiseala am gasit iluminare manere usi si mi se pare interesant uitatisi mi se pare interesant si as vrea sa se aprinda cand deschid portiera!ma puteti ajuta? Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 incerca-ti sa legati led-urile la becul Acela de sus (de deasupra capului) cred ca ar merge fara probleme Bafta! Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 da dar sa spunem ca pun leduri albastre nu stiu de cat sa pun rezistenta Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 bateria are in jur de 12volti si in jur de 55 amperi sau nu conteaza la becul de la plafon? Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Trei leduri în serie şi o rezistenţă de 100 de ohmi e suficient. Ar veni cam 20mA prin leduri. Link spre comentariu
Vizitator johnyyy1983 Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 ca sa se aprinda cand deschizi potiera trebuiesc alimentate din plafoniera...un led cu o rez de 1k , cred ca e ok.. Link spre comentariu
tranzistoras Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Eu zic ca ideal ar fi sa se aprinda din telecomanda inainte sa deschizi portiera. Cand deschizi portiera se presupune ca deja ai pus mana pe maner, use este deschisa, becul interior aprins, si privirea ta catre inauntru, deci care mai este rolul iluminarii. Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 15, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2013 ma gandeam cand descui masina prin telecomanda se aprinde plafoniera si asa sa se intample si cu ledurile Link spre comentariu
danielliviu Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Da, daca legi ledurile de la plafoniera, atunci cand descui din telecomanda aceasta se aprinde si automat se aprind si ledurile montate in maner. Daca legi 3 leduri (albe sau albastre) in serie pune o rezistenta de 220 ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum