Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Indesit Wil 105

Vizitator fiestax

Postări Recomandate

Vizitator fiestax

Am o problema la un Indesit WIL 105.Cand se aprinde cand nu.Si cand se aprinde invarte la programul de spalare vreo 2-3 minute si se aprind toate ledurile iar masina se opreste.Am chemat cred ca toti meseriasii din oras,ba e aia ba e aia.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• euvasile

2

• nelutuPO

1

• daktari

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator fiestax

Omule nu exagerez.Am chemat 2 meseriasi au umblat pe la placa nu au rezolvat nimic.Am chemat de la Dimos(poti cauta pe net firma serioasa si nici nu cred altceva) au zis ca e de la display.Am sunat preventiv inainte sa arunc banii cum am mai facut si a spus ca daca este de la display facea tot timpul.Acum pe cine sa cred?Crezi ca am timp si bani sa arunc, sa caut prin oras si pe net, sa dau inspe mii de telefoane si nici unul sa imi repare masina?Cati meseriasi trebuie sa vada masina ca sa o repare?7?10?daca stii vreunul de prin Constanta,o firma partenera este perfect daca nu poluezi un topic cu posturi inutile.Am postat aici tocmai ca poate este cineva care chiar poate sa ma ajute si nu sa dea raspunsuri rautacioase si off-topic.

Link spre comentariu

Defectul pe care l-ai descris tu la inceputul subiectului nu este unul tipic, mai degraba este o anomalie care nu se poate depista chiar asa usor. Intre meserias si client trebuie sa fie o oarecare colaborare, adica daca meseriasul ajunge la concluzia ca este display-ul,atunci asta e, ti-e greu sa-i spui sa-l cumpere si daca nu e asa, atunci nu-i dai banu, care e problema? Eu spre exemplu imi asum responsabilitatea pentru piesele cumparate. Daca nu vrea niciunul asa, atunci ori o repari tu, ori o arunci la gunoi. Sa nu te astepti ca vine cineva si iti zice sa schimbi punctual nu stiu ce rezistenta ,triac, condensator etc. In cazul tau, nu este ca la televizoare, unde poti pune un diagnostic chiar si de la distanta.

post-66077-139829615998_thumb.jpg

post-66077-139829616002_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări