Vizitator valentin35 Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Va salut. Sunt in cursul construiri unui cnc si ma intereza si pe mine ce freze se folosesc pentru lemn. Am o freza Kress 800 si am luat o penseta de 3.175 mm si una de 6 mm. Am inteles ca sunt faze de degrosare. finisare. Cred ca se gaseste documentatie pentru asa ceva dar eu nu prea am gasito. Daca mar putea ajuta cineva cu un sfat sau documentatie........mii de multumiri. Link spre comentariu
Vizitator mar_k Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Salut, Citeste postarea mea de ieri http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=194&t=145515 si apoi daca ai intrebari mai punctuale poate te pot ajuta. Asa la general e mult de scris iar timpul nu-mi permite. Stima. Link spre comentariu
Vizitator valentin35 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Multumesc mar_k. O sa trec si eu in partea cealalta ca vad ca mai e un coleg cu aceleasi probleme ca si mine. Toate cele bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum