Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme usb-uri

Vizitator wizoo

Postări Recomandate

Vizitator wizoo

buna, problema este in felul acesta: dupa amatorii de la pcpoint iasi, s-au ars usb-urile de pe placa si acele mufe pt mouse si tastatura, astfel au fost puse usb-uri pe un port pci, fara ca ei sa faca proba si mintind clientul ca merge e ok au facut si proba :))...ajung acasa deschid pc,,,imi apare mesajul cum ca cmos a fost resetat sa-i dau f1 pt a continua sau del pt setup, acelasi mesaj de dinaite sa il duc la service(am resetat biosu in speranta ca vor merge usb) deci nici macar nu au deschis pc, doar au pus placa acolo si m-au chemat sa-l iau. si m-au pus sa iau si tastatura pe usb eu avand dinaia clasica. acum stie cnva cum pot da f1 sa imi intre in wind,,,usburile primesc curent am testat cu un mp3 player, dar nu imi merge tst si mouse :(. sau alta rezolvare ce pot face? ieri l-am dus inapoi la ei si azi au sunat sa-mi spuna ca imi tb alta placa de baza ca nu au ce face. rezolvari ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

1

• ddd3d

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In primul rand verifica bateria de la bios. In al doilea rand nu vad de ce ai arunca placa doar pentru ca nu merg usb-urile de pe ea, foloseste o placa pe pci + ceva hub cu alimentare si rezolvi problema.Mai ales ca placa respectiva este de desktop.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări