Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum comand un potentiometru digital AS1503?

Vizitator cpaulro

Postări Recomandate

Vizitator cpaulro

Poate cineva sa ma ajute cu o problema? Am gasit un integrat potentiometru digital si vreau sa inlocuiesc potentiometrele care le am de 100K cu unele digitale AS1503?Cum le controlez? astept ajutorul vostru, merci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Pai in datasheet scrie clar ca merg pe spi ... 3 fire ... sunt oarecum identice cu MCP 41100 ... poti sa te uiti si la asta .. sa faci o comparatie de pret si sa le iei pe cele care iti convin ... exista si MCP42100 (2 potentiometre digitale in aceiasi capsula) ... se gasec la http://www.comet.srl.ro

Deci per total controlul potentiometrelor poate fi facut cu un microcontroler (PIC... Atmel ... ce vrei tu....).

Bafta!!!

Link spre comentariu
Vizitator cpaulro

ma intereseaza un program pt pic si schema electronica am spus mai sus ca nu ma am cu picurile eventual ceva carti de unde sa invat

scuze ca nu am fost explicit

Am un preamp analogic si vreau sa inlocuiesc potentiometrele actuale cu unele digitale si sa pot memora niste parametri. ex am urmatoarele potentiometre Gain, Inalte, Medii, Joase, Volum pe 3 canale+ 1 Master

am potentiometru de gain la 7(pe o scala de la 0 la 10) inalte 5, medii 9, joase 3 si volum4 master poate sa nu fie digital. am atasat schema ce mi-ar place sa pot memora mai multe setari si sa le rechem printr-un pedalier.

ceva scula asemanatoare este Sansamp Psa-1 de la Tech 21

http://www.tech21nyc.com/psa_1_1.html

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări