Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

selectoare de canal

Postări Recomandate

salutare tuturor,as dori o informatie cum se diferentieaza selectoarele intre ele la diferite tipuri de tv,adica se uita la pini daca se aseamana,unele sunt cu banda ingusta,altele cu larga,gabarit diferit,au un cod de identificare care spune ca sint compatibile sau altceva,eu am schimbat la un samsung model mai vechi selectorul care avea banda ingusta cu unul cu banda larga si a fost ok,dar s-au nimerit pinii,dar cred ca nu merg asa,multumesc de informatie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vl78stc

2

• BUGHIU

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La TVurile noi e mai complicat.La cele pana prin 2000 parca toate tunerele erau la fel .Mai erau cateva cu direfetne dar daca potriveau ca si pini era ok acum sunt multe tipuri

Link spre comentariu

am inteles dan cod, problema acum este cum schimbi un selector? il dai jos si te duci la magazin sa gasesti unul asemanator la pini? unele sunt alim la 5v,altele la 12,am vazut diverse selectoare si am citit pe ele aceasta(la unele nu mai poti citi),in plus sunt diferite si la picioruse,au un cod fiecare selector unde sti ca va merge la anumit tip de tv sau tipuri de tv si tens de alim.?aici dau exp. bu 808dfr care merge la diferite tipuri de tv si bu 508df, eu cred ca se diferentiaza intre ele(ca si cele doua bu),dar singura modalitate este(cred eu)dat jos si comparat cu altu nou din magazin sau recuperaridumneavoastra ce zice-ti stimati colegi?multumesc de sprijin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări