cristybadea Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Salutare.Am acest monitor pe care,de cateva zile,imaginea se vede cu felurite liniute,atasez si video.Ce se poate face,masura? Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Nu are nimeni nicio idee? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Par a fi artefacte datorate placii video, testeaza pe alt PC Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Pe alt monitor unitatea functioneaza perfect,monitorul pe alta unitate tot asa face plus ca are si ceva pureci pe imagine Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Tensiunile cum sunt ? http://elektrotanya.com/lg_flatron_l171 ... nload.html Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Tensiunile par ok,am schimbat si c-urile.Imaginea este exact ca la tv-urile dereglate din fine tuner Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Manifestarea apare din start , sau dupa ceva timp de functionare ? Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Manifestarea apare din secunda 1 dupa ce apas butonul Power al pc-ului.Este posibil sa fie din cablul ce face legatura intre monitor si unitate pentu ca la un moment dat cand,din greseala am miscat de el,manifestarea s-a accentuat iar dupa mai multe miscari ale acestuia,manifestarea se accentueaza sau se diminueaza dar niciodata nu am gasit un punct in care sa dispara definitiv.O sa caut alt cablu pentru proba si revin. Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Aminlocuit cablul si monitorul functioneaza perfect.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum