dj cosmin Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 stie cineva de unde pot sa cumpar spray potentiometre? am vreut initial sa cumpar R11 dar am sunat si mi sa explicat ca el curata dar usuca suprafata, si ca am nevoie de ceva care sa si lubrifieze .astept recomandari pe pm sau aici Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 acesta merge? http://tor-online.ro/produse/224-materi ... -60ml.html Link spre comentariu
dj cosmin Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 multumesc. asta e perfect. acum am facut comanda Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Poti intre timp sa dai usor cu varful unui creion moale pe portiunea rezistiva zgariata a potentiometrului ca sa nu mai faca zgomot.Spray-urile uneori au efect, alteori numai metoda de mai sus are efect. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 creion b2 e bun?de la HB Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 E bun orice creion cu mina moale sau medie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum