adriansorinsuditu Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Intrebarea mea este daca cineva a facut asa ceva si a dat si rezultate. Am un fujitsu esprimo V5505 al carui acumulator tine fix 2 minute dupa 3 ani de functionare ok. unul nou este 330 ron, atat cam cat ar face si laptopul intreg. Se pot schimba celulele acumulkatorului si sa mai mearga o perioada, sa tina macar 30-40 minute? Va multumesc. Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Pai vinde-mi laptopul mie la banii aia...... Ca idee teoretic se pot schimba acumulatorii dar nu cred ca ei sunt de vina, mai intai ar fi bine sa-i masori sa vezi daca mai au "ceva vlaga" in ei.... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Dupa trei ani, se duceau si daca-i lasai in sertar. Se pot schimba, problema e, de unde gasesti celule cu aceleasi caracteristici ? S-ar putea incerca inlocuirea cu elementi de 3,7V/4Ah ca in atasament.Se gasesc si nu sunt scumpe, am gasit clone chinezesti la 8 lei/buc. Nu au curentul pe care-l declara, dar cred ca ar tine macar 30 de minute. Link spre comentariu
mastodontu Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 am incercat si eu, am avut pe mana mai multi acumulatori pe litiu, asa ca mi-am permis sa stric cativa. plus ca e destul de greu sa te incadrezi. la un moment dat ajunsesem sa incerc alaturi de capacitori de cativa farazi, tot fara rezultate remarcabile.sunt lucruri care nu merita. acum gasesti acumulatori originali la preturi bune. da-mi pm si iti gasesc.numai bine Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 in principiu toate teoriile sunt relative cand vine vorba despe acumulatorii de laptopuri unii au reusit cate ceva altii (cei mai multi ) nimic ramane doar sa incerci insa un lucru este sigur nu sa descoperit concret smecheria de a hecui bateriile de laptopuri altfel ar fi dat faliment producatorii , oricum este o chestiune de timp pina se va stii exact care este treaba cu ei ! Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 multumesc pentru pareri tuturor, se pare ca singura varianta viabila ramane alt acumulator. Link spre comentariu
seby19www Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 este un programel...be2works se numeste am o varianta demo care cred ca nu ajuta si e cam mare fisierul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum