iop95 Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Da, scad timpii de comutatie daca are energie de unde sa descarce mai rapid capacitatile... TC-ul in sine nu face minuni fara energie. In principiu, timpi de comutatie mai mari maresc pierderile de comutatie dar reversul poate fi si mai grav, respectiv cresc supratensiunile de comutatie si se pot depasi limitele de dv/dt si di/dt pentru elementele de comutatie... trebuie vazut care-s valorile minime pentru acesti timpi. Traful de comanda nu-i asigura energie suficienta; daca vreti timpi redusi alimentati TC-cu dintr-o sursa separata cu impedanta de iesire redusa. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Eu pe ecranul osciloscopului in pozele de mai sus, vad timpi de 600ns si 400ns. Unde sunt cei de 600us si 400us? Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 (editat) Acum 2 ore, cristi7521 a spus: Eu pe ecranul osciloscopului in pozele de mai sus, vad timpi de 600ns si 400ns. Unde sunt cei de 600us si 400us? Ai dreptate, ns. Eu am gresit. Traful driver este EE20 bobinat 3x25 sp fi=0.5mm Editat Noiembrie 3, 2020 de diaconuliviu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum