schnapy Postat Iulie 30, 2006 Partajează Postat Iulie 30, 2006 Am descoperit de curand o schema de sonerie cu PIC16F84 si mi s-a parut destul de interesanta si m-am gandit sa o public aici... Daca va intereseaza o sa public si "sunetele" pe care le scoate (Bach si Mozart) :rock: :rock: Link spre comentariu
schnapy Postat Iulie 30, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2006 Aaaaa era sa uit codul.... :prayer: :prayer: Link spre comentariu
Zerro Postat Iulie 30, 2006 Partajează Postat Iulie 30, 2006 He he he ... traiasca PROTEUS !!! (pentru cei care stiu!!!) :smt001 Link spre comentariu
schnapy Postat Iulie 31, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2006 Da asa e :supz: :supz: . Oricum am pus schema pentru cei care nu stiu de Proteus Link spre comentariu
homer Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Vreau sa fac si eu aceasta schema. E schema din Proteus si cea de aici http://www.expertcore.org/viewtopic.php?f=18&t=1685 Intrebarea mea este cum se pot face melodii noi ? Link spre comentariu
Vizitator mestersoft Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Este fascinant sa faci un microcontroler sa genereze cateva note muzicale, dar cum ? Link spre comentariu
homer Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Pai vezi schema din linkul de mai sus, functioneaza sigur.Eu nu reusesc insa sa inteleg cum citeste notele in ASM-ul de mai sus. Poate imi zice cineva care cod e pentru frecventa, lungimea notei, etc ca nu imi dau seama deloc. Link spre comentariu
Vizitator mestersoft Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Pai la acelasi lucru m-am referit, care este mecanismul de functionare ?am vazut acolo grupe de caractere specifice acelor note, spre exemplula o secventa muzicala sunt oare programe de conversie pentru noterespectiv acele caractere specifice sau scrii nota a cu nota ? Link spre comentariu
10vid Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Sunt programe de conversie precum Excel etc, Pentru ca doar un chinez batran ar putea sa scrie muzica direct in format hex. Link spre comentariu
homer Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Nu asta era ideea, cum se transforma in hex. Vroiam sa stiu un pic cum functioneaza codul din acel ASM pentru decodarea tonului. Link spre comentariu
Vizitator mestersoft Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Dupa cate stiu eu, ca sa transformi in hex mai intai scrii programul si il asamblezi.Mai intai faci conversia la secventa muzicala si apoi il inserezi in program, panala hex sunt cativa pasi de parcurs. Link spre comentariu
10vid Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Intrebarea mea este cum se pot face melodii noi ?Am aranjat putin "partitura" ca sa se poata face melodii noi mai simplu. Sintaxa: dt , Notele sunt intre 0 si 36 si reprezinta semitonuri. (Cine scoate de pe chitara, e simplu: casuta si numarul.) Pauza e interpretata tot ca , si are codul: 64. Sfarsitul melodiei se semnaleaza cu codul 255. Pentru test am bagat melodiile Daft Punk - Aerodynamic si ceva de la Ozon, cat si alte doua franturi, lipite de a doua melodie. Dorbell_v2.zip Link spre comentariu
homer Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Si cum se face convertirea notelor in cifrele alea? Scuzati ca intreb, dar nu prea ma pricep in ale muzicii. Link spre comentariu
10vid Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Conversia se face de catre operator dupa modelul (care apare de altfel si in sursa): Nota Cod--------------- Do 0 Do# 1 Re 2 Re# 3 Mi 4 Fa 5 Fa# 6 Sol 7 Sol# 8 La 9 La# 10 Si 11 Do 12 Link spre comentariu
homer Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Super. Multumim pentru program. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum