Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

seif

xragon

Postări Recomandate

Buna ziua ! Vreau sa fac si eu un seif cu cifru , cheie si un display! Ma intereseaza partea electronica ! Cine ma poate indruma cum sa fac ? :da

Ai rabdare sa ti se raspunda, incearca sa nu mai faci postari duble.

editat de mircea calin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

6

• marius_3004

4

• victor_andrey

1

• mikella

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si de acolo,dar pretul e de cateva ori mai mare,o singura data am vrut sa cumpar de la ei acum cativa ani si dupa ce am asteptat cam 10 zile si nu sosea marfa le-am trimis mail ca renunt,probabil acum s-au mai ,,cizelat".

Link spre comentariu

posibil, dar daca vreau sa fac un seif trebuie sa iau bucata cu bucata proiectul si cred ca sunt urm.:cifru electronic,afisaj,cheie,si zavor electric cred ca se numeasi trebuie programat IC nu ?

Link spre comentariu

Cred ca iesi mai ieftin daca-l cumperi :da .Acum depinde ce vrei sa faci,daca e doar de amorul artei,eu mai bine mi-as exersa talentele pe o usa sa-i fac inchidere electronica,daca vrei sa tii in el vreo doua milioane $...,tu stii mai bine :ciuda:

Link spre comentariu

Pai atunci hai ca fac eu un seif,tu trimite un milion de coco sa vad daca e securizat cum trebuie,o sa-l probez bagandu-l in foc,daca scapa trimiti si milionul celalalt :ras: ,daca nu asta e :rade: ,ce,numai tigancile alea pot face sa dispara banii si sa apara niste mercur in loc? :ras: Acum vorbind serios, ai putea incepe cu un plan in care sa stabilesti exact ce vrei sa faci si ce-ti trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Sunt "seif"-uri prin Bau...x relativ ieftine, unele au si cifru. Schema cu toate piesele te costa mai putin decat tastatura antivandal sau cum ii mai zice :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Daca chiar ai valori mari de securizat, iei unul profesional sau iti faci ceva pe masura. Unul fixat cu dibluri in perete se poate zmulge foarte usor si fara galagie prea mare. Ar fi bun unul mare, greu. Cutiile de valori intra intr-o geanta de voiaj.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări