Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Infintare mini retea wireless.

Vizitator marian2893

Postări Recomandate

Vizitator marian2893

Salut. Vreau sa impartim un abonament de 100 Mbps la 5 clienti aflati la distante de 500 m fiecare.Ma intereseaza sa stiu daca trebuie trebuie licenta ceva.Eu o sa folosesc doar benzile libere de 2.4 si 5 Ghz. Deci reteaua nu e facuta sa se castige bani ci doar sa ne tragem internet ca nu exista alta posibilitate de conectare la internet.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aygun

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nici nu ai cum sa folosesti alte benzi decat cele alocate . Banda de 2,4 si de 5 Ghz sunt alocate transmisiunilor wi-fi , mai sunt mici variatiuni ale frecventelor in asa zisele canale dar le poti autonegocia sau le poti pune fixe de mana.

Ce echipamente doresti sa folosesti ?

Ai vedere directa cu clientii . Tu esti punctul central ? Ce latime de banda va luati prin abonament ?

Sa aveti in vedere si intemperiile la alegerea echipamentelor si puterea acestora.

Iti recomand unul din asta in care infingi o antena omnidirectionala :

http://www.tp-link.ro/products/details/ ... TL-WA5210G

Si la clienti as recomanda de asemenea o asemenea jucarie dar nu stiu ce posibilitati au ei.

Daca va luati placi de retea interne si vreti sa iesiti cu antenele afara atentie ca per metru de cablu coaxial se pierde ca un dB semnal. Sa aveti in vedere si asta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări