Vizitator marian2893 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Salut. Vreau sa impartim un abonament de 100 Mbps la 5 clienti aflati la distante de 500 m fiecare.Ma intereseaza sa stiu daca trebuie trebuie licenta ceva.Eu o sa folosesc doar benzile libere de 2.4 si 5 Ghz. Deci reteaua nu e facuta sa se castige bani ci doar sa ne tragem internet ca nu exista alta posibilitate de conectare la internet. Link spre comentariu
aygun Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Nici nu ai cum sa folosesti alte benzi decat cele alocate . Banda de 2,4 si de 5 Ghz sunt alocate transmisiunilor wi-fi , mai sunt mici variatiuni ale frecventelor in asa zisele canale dar le poti autonegocia sau le poti pune fixe de mana. Ce echipamente doresti sa folosesti ? Ai vedere directa cu clientii . Tu esti punctul central ? Ce latime de banda va luati prin abonament ? Sa aveti in vedere si intemperiile la alegerea echipamentelor si puterea acestora. Iti recomand unul din asta in care infingi o antena omnidirectionala : http://www.tp-link.ro/products/details/ ... TL-WA5210G Si la clienti as recomanda de asemenea o asemenea jucarie dar nu stiu ce posibilitati au ei. Daca va luati placi de retea interne si vreti sa iesiti cu antenele afara atentie ca per metru de cablu coaxial se pierde ca un dB semnal. Sa aveti in vedere si asta ! Link spre comentariu
Vizitator marian2893 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Pe mine ma interesa daca trebuie aprobare de la cineva sau alte acte ceva. La echipamente ma pricep cat de cat. Link spre comentariu
aygun Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Nu iti trebuie nici o aprobare cata vreme aparatele sunt omologate deja. Se vand taman ptr ca sunt in anumiti parametrii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum