morpheus05 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Maica-mea nu e tinerica. A avut 39 si ceva febra, i-am dat sa bea o ceasca de argint si am stropit-o cu argint pe fata, a doua zi isi revenise, dar am continuat sa-i dau. Argintul vechi de cateva saptamani pare ineficient. O sa scriu dupa ce o sa fac. Mai intai trebuie sa-mi fac incubator. Care sunt conditiile improprii de incubatie? Credeam ca agar + nutrienti intr-un petri dish la o anumita temperatura stabila ar merge. In fine, o sa-mi dau seama. Daca bacteriile nu cresc doar in farfuriile in care a fost argint, inseamna ca au fost bune conditiile, cred. Inainte obisnuiam sa beau mai des. Cred ca aparuse constipatia, diaree nu. S-a rezolvat cu iaurt. Nu m-am facut albastru, sau cel putin, n-am observat eu . Folosesc sursa proprie. Ca argint folosesc monede de argint pur: 99,99 canadian mapple leaf https://en.wikipedia.org/wiki/Canadian_Silver_Maple_Leaf Dupa ce se face, masor concentratia. De obicei il fac pana in 10 ppm, 7-8 cam asa. Link spre comentariu
tommymd Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Pentru incubare ai nevoie de temperatura constanta de 37-37,5 grade, cu ventilatie pentru aerobe si cu atmosfera de CO2 pentru anaerobe, plus medii imbogatite pentru cele mai pretentioase, plus ca fungii cresc pe medii speciale, unele bacterii doar in mediu lichid. Pe langa asta, daca nu le poti identifica, s-ar putea sa cultivi bacterii care de altfel sunt inofensive pentru organism. Pentru orice microorganism exista o doza infectanta, sub aceasta, imunitatea reuseste sa-l epureze si nu se manifesta clinic infectia. Aceasta doza poate fi intre cateva mii unitati pe mmc pana la 1-10/mmc cum este Ebola (ca e la moda acum). De asemenea produsele antiseptice cam asta fac, nu prea le elimina in totalitate, si la sapun face reclama ca elimina 99% din bacterii, suficient cat sa nu ramana o doza infectanta. 1 Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 E mai complicat decat credeam. In fine, tot o sa incerc sa vad ce o sa iasa. Apropo de argint si de toxicitate. Cand cei care au arsuri pe corp, nu sunt inveliti intr-o folie de argint? Ii infasoara pt ca au rani deschise si daca se infecteaza le scad sansele de supravietuire. Daca argintul ar fi foarte toxic, nu ar avea metoda asta impotriva infectiilor in cazul celor cu arsuri. Legat de bacterii, studiati metodele lor de "comunicare"? Vazusem pe ted o prezentare in care o tipa explica cum comunica bacteriile. Mi se pare interesant. Adica, chiar daca bacteriile sunt multe, daca le intrerup comunicatia, nu se mai declanseaza reactia virulenta. Parca zicea ca bacteriile au un mecanism prin care se pot numara, tocmai pt a ataca doar atunci cand ar putea cauza daune. Parca asa vor sa faca noua generatie de antibiotice. Legat de medicina, are si parti bune. Poate am lasat impresia ca sunt total impotriva ei. Ma gandesc la chirurgie, nu exista tratamente alternative aici. In cazul lu' Nastase cand s-a impuscat, imediat un chirurg i-a salvat viata. Sunt multe parti bune dar si parti negative. Link spre comentariu
tommymd Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 (editat) Orice organism are cai de comunicare. Inclusiv celulele din organismul nostru comunica intre ele (chemo-, electro- si poate si alte metode, unele nedescoperite). De asemenea bacteriile nu sunt egoiste ca oamenii, impart informatiile invatate. Rezistenta la antibiotice si alte lucruri pe care invata sa le faca, se stocheaza sub forma de material genetic in plasmida, si 2 bacterii aflate in vecinatate fac schimb de informatie din aceste plasmide, deaia devin mai puternice si le combatem tot mai greu, ceea ce invata este transmis repede mai departe, nu se prea pierde, evolueaza impreuna cu noi. Argintul este bun, eu nu am zis ca nu este bun, important e cum e folosit. La orice tratament, sau substanta in general, importanta este concentratia. Nu e acelasi lucru daca inghiti o molecula de argint sau 2 Kg. Prin primul post parca se spunea ca nu exista supradoza de argint coloidal. Legat de patura aia pentru arsi, nu stiu exact daca are efect antibacterian, dar e folosita pentru izolare termica in special. Are efect ca un termos. La locul lezat se produce vasodilatatie si se pierde caldura in mod alert, putand conduce in scurt timp la hipotermie (pe langa multe altele). Argintul sub diferite forme se foloseste in mod constant in medicina. Antiseptic, sub forma de nitrat de argint sau ca efect epitelizant in creme dermatologice: Derma... De multe ori unele informatii de pe net sunt nocive. E placut oricum domeniul. Nu toate bacteriile incearca sa ne manance, unele au nevoie de noi ca sa traiasca iar de altele avem noi nevoie. Documentati-va de cate si ce fel de bacterii traiesc pe noi si in noi, si cum ne influenteaza ele viata, si ce efect are faptul ca pe unele le distrugeti. Ca o curiozitate: exista adenovirusuri suspectati ca sunt implicati in obezitate, virusuri care produc cancere, predominanta unor tipuri de bacterii din sistemul digestiv care ne influenteaza aspectul fizic (obezitate), o noua teorie ca bacteriile din intestin ne influenteaza preferintele alimentare (apropo de comunicare), bacteriile produc mirosul din axila si se incearca transplant bacterian de la indivizi care miros mai putin urat la cei cu miros intens, inclusiv exista tratament impotriva unei bacterii la moda Clostridium difficile care produce enteriocolita, care presupune refacerea florei intestinale prin transplant fecal de la donator membru al familiei (nu bifidus din iaurturi, care este intalnit in flora vaginala) si mai sunt si altele. Nu o sa tin cursuri de medicina sau bacteriologie pentru ca nu ma consider atotstiutor si nici nu sunt avizat sa fac asa ceva. Editat August 31, 2014 de tommymd Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Mersi pt informatii, e mereu bine de aflat lucruri noi. Revin cu un link despre cum descriu aia de la Nasa ca folosesc argint pt dezinfectarea apei: http://ntrs.nasantrs..gov/archive/nasa/casi.ntrs.nasa.gov/20110014435.pdf E site-ul oficial Nasa. Dar nu e interesant cum de efectul argiria e prezentat de parca ar fi o problema care nu poate fi evitata? Am inteles ca tipu' ala care s-a facut albastru a fost invitat la tot felul de show-uri din America, parca a fost si la Oprah, si se plangea ca regreta ca a luat argint. Come on, poate fi lejer evitata albastreala. Nu trebuie luat argint zilnic, ci doar cand apar probleme. O doza mica e suficienta. Link spre comentariu
mișa Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Uite aici: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3712780/Poze%20pe%20forum/Lup%20argint.jpg Eu nu m-am inbolnavit pentru ca intotdeauna cind beau tarii, beau din paharul meu de argint. (e chiar din argint TOT) E o explicatie? Eu nu cred. Hai sa mai vedem din astia ca Morpheus a testat ceva referitor la argint. Nu numai dume de pe net. A baut el din pahar de argint? De ce e atit de categoric daca nu a facut asta? Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Eu am mai citit ca unii pescari folosesc un pahar din argint pt a bea apa din rau . Le place ca e rece . Eu nu cred ca e bine Argintul e prezent si in mitul "sangelui albastru". Aia de vita nobila care foloseau vase din argint, folosindu-le des, au facut argiria, si de aici vine expresia ca nobilii au "sange albastru". Poate ca asa o fi, sau poate nu. Cica si Napoleon baga argint in apa dupa batalii. Apele se infectau usor, mureau multi si cadeau in apa, etc. Nu stiu daca e adevarat. Dar ar fi interesant sa gasim o referinta intr-o carte istorica despre asta. Si aia in reclame la vopsea zic ca ionii de argint distrug bacteriile . Dar nu spun cat dureaza efectul Si eu vreau sa stiu daca a mai incercat cineva argint coloidal. De fapt e argint ionic coloidal. Link spre comentariu
mișa Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Dar tu, care folosesti multe emoticoane, si sustii o anumita cauza, CE ai testat? Ai testat macar bautul din pahar de argint pe care tocmai acum il practic? Sau numai vorbesti de pe net in timp ce te scarpini la oua...Ce ai testat TU? Poti sa ne scrii aici? Testele tale, nu citite de pe net, ca asta poate oricine....Ce studii ai? asa, ca sa te credem...Iata sunt tot felul de intrebari...Citi ani ai? Nu iti e completat profilul....Cred ca esti foarte tinar. Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Dar tu, care folosesti multe emoticoane, si sustii o anumita cauza, CE ai testat? Ai testat macar bautul din pahar de argint pe care tocmai acum il practic? Sau numai vorbesti de pe net in timp ce te scarpini la oua...Ce ai testat TU? Poti sa ne scrii aici? Testele tale, nu citite de pe net, ca asta poate oricine....Ce studii ai? asa, ca sa te credem...Iata sunt tot felul de intrebari...Citi ani ai? Nu iti e completat profilul....Cred ca esti foarte tinar.Ideea e sa nu ma crezi indiferent de studiile mele. E mult mai bine daca esti deschis la minte, nici credul, nici inchis la minte ca sa refuzi orice idee noua. Cumva, sa ajungi la o cale de mijloc care sa te ajute sa inveti mai bine. Eu n-am cerut cuiva sa ma creada, ci doar mi-am exprimat parerea. Unele pareri s-ar putea sa fie gresite. N-am zis ca le stiu pe toate, mai degraba stiu ca nu stiu nimic. :)Am mai spus ca maica-mea cand avea febra i-am dat argint si a 2-a zi si-a revenit. Acelasi lucru s-a intamplat si cu alti apropiati. Am observat ca si cosurile trec mai repede cu argint. N-am mai racit de cativa ani. Mai multe teste am de gand in viitor sa fac, dar trebuie sa-mi fac incubator mai intai. Mie mi se pare un subiect interesant care merita studiat. Link spre comentariu
TESSLA Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Daca cineva tine neaparat sa faca o "cura" cu argint cred ca e suficient sa bea apa dintr-un pahar de argint. Din asa ceva nu cred ca o sa te albastresti. Inainte se foloseau si unii inca mai folosesc, tacamuri de argint si nu se albastreau. Link spre comentariu
dan cod Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Va rog sa pastrati tonul civilizat altfel șterg mesajele aiurea. Link spre comentariu
zal Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 (editat) Eu am renunţat la medicamente şi nu mai răcesc, doar în cazuri grave iau o aspirină, două... (că le-au diluat nenorociţii ăştia), ceva ceaiuri. O gripă mă ţine o zi. Străbunica la 103 ani trăgea să moară, răcise. Urmaşii au chemat popa, unul din nepoţi a adus un doctor, i-a dat o aspirină şi a mai trăit baba încă doi ani. .......... Ce vreau să zic cu astea, am încredere mai mare în remediile din plante, verificate de mii de ani, decît în diverse experienţe cu tabloul lui Mendeleev. Mi se pare ceva încă neconfirmat şi parcă asemănător cu terapiile lui Bivolaru ce implică tot lichide şi substanţele conţinute de ele, unele toxice. Editat August 31, 2014 de zal Link spre comentariu
TESSLA Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Nu mai raciti, dar ia sa vi se infecteze o măsea, sa vedem daca trece fără antibiotice. Plantele is bune, dar mai mult pe partea de preventie. Daca ai o infectie puternica sau cine stie ce alta boala,poti sa bei si câteva cisterne cu ceai ca nu te vindeci. Tot medicamentul de sinteza e baza. Ca au mai fost diluate, e adevărat, dar si omul a dezvoltat ceva imunitate la unele medicamente. In ultimii ani a luat amploare medicina asta naturista datorita unor oameni suferinzi de boli incurabile,de obicei cancer,care se agata de orice speranța. Si binenteles ca exista destui care speculează disperarea altora si vand himere. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Mie îmi mor nervii din măsele la 3 zile de la străpungerea cariei. Doar cu o măsea de minte am avut de furcă mai mult. ............. Regret, dar asta nu e medicină naturistă ci alchimie. Sînt substanţe derivate din metale, ca diferite săruri, ce se folosesc în medicină, dar să ajungem să fabricăm chimicale singuri seamănă cu produsul drogurilor. În disperare de cauză oamenii încearcă orice. Acum vreo 20 de ani se tot discuta despre concentraţia de apă grea din apa potabilă şi cum se poate ameliora asta şi reveni la situaţia de acum zeci de mii de ani, cînd cică ar fi trăit oamenii peste suta de ani. Evident e o gogomănie. Sau celebrele brăţări cu magneţi ptr reglarea tensiunii (!), înlocuite azi cu cele cu sfinţi făcute în China sau Turcia. Acum şi mai mulţi ani erau la modă ''cristalele'' ce se creşteau în sticlă şi se bea apa cu dejecţiile lor, sau curele cu ulei de floarea soarelui (mai ales că se găsea mai greu, părea mai fabulos)...etc. Pînă şi vorba populară cu un pahar de apă dimineaţa pe ''inima goală'', care cică lungeşte viaţa, tot în linia asta se înscrie. Periodic apar medicamente minune, elixiruri. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Nu mai raciti, dar ia sa vi se infecteze o măsea, sa vedem daca trece fără antibiotice. Plantele is bune, dar mai mult pe partea de preventie. Daca ai o infectie puternica sau cine stie ce alta boala,poti sa bei si câteva cisterne cu ceai ca nu te vindeci. Tot medicamentul de sinteza e baza. Ca au mai fost diluate, e adevărat, dar si omul a dezvoltat ceva imunitate la unele medicamente. In ultimii ani a luat amploare medicina asta naturista datorita unor oameni suferinzi de boli incurabile,de obicei cancer,care se agata de orice speranța. Si binenteles ca exista destui care speculează disperarea altora si vand himere.In toate trebuiesc chibzuinta nu sa te arunci asa pe orice dar nici medicina asta alopata nu-i chiar asa binevoitoare hai sa nu spun mai multe ca nu vreau sa supar.Un lucru spun in cunostinta de cauza.Pana cand medicii vor merge prin toata lumea pe banii firmelor de medicament,pana li se vor face vile si case tot pe banii firmelor de medicamente(nu ma puneti sa dau exemple ca am cu zecile concrete) eu nu cred ca treaba asta e curata.Mafia cu medicamentele este undeva pusa langa cea cu alcool,tigari,droguri etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum