victor_andrey Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Rolul argintului în organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar“. Din rezultatele obţinute de dr. Hery Margraff aflăm că argintul are capacitatea de a distruge în 6 minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi. Ca antibiotic natural, argintul luptă cu bacilulul dizenteriei, cu Salmonela, Escherichia coli, Streptococul pneumoniae, Streptococul mutans (cauzator principal al cariilor dentare) şi alte microorganisme dăunătoare. S-a mai constatat că argintul este un puternic antioxidant natural, distrugînd radicalii liberi (cauza a peste 60 de boli printre care cancerul şi boala Alzheimer). S-a demonstrat că argintul este şi un imunomodulator, adică ajută la creşterea imunoglobulinei din clasa A, M, G şi a limfocitelor T. În domeniul chirurgiei, argintul e folosit la unirea vaselor cerebrale sau închiderea defectelor de pe suprafaţa craniului (metoda Heingenheim). A fost folosit la filtrele măştilor celor care se ocupau cu dezinfectarea în timpul epidemiei de gripă aviară. Există mărturii şi ale bolnavilor care s-au vindecat de cancer consumînd apă de argint.De cît argint avem nevoie?Strămoşii noştri primeau o oarecare doză de argint prin hrană. Tehnologiile moderne din agricultură au distrus 85% din rezervele de argint ale solului, astfel încît acest element nu mai există în alimentele pe care le consumăm. Conform unor studii americane, deficitul de argint duce la scăderea imunităţii şi este unul dintre principalii factori de creştere a afecţiunilor maligne din ultimele decenii. Cel mai eficace aport de argint se face sub forma lui coloidală (particule de 0,001 microni), astfel este total inofensiv pentru organismul uman, care îl va elimina în 24 de ore. Argintul coloidal se absoarbe în sînge foarte repede, încă din cavitatea bucală. Cercetătorii au stabilit că 0,088 mg de argint reprezintă cantitatea medie zilnică necesară organismului uman. Organele noastre conţin argint, cel mai mult fiind în ţesutul creierului mare, în nucleul celulelor nervoase, glandele sistemului endocrin, partea exterioară a ochiului şi în oase.Surse de argintArgintul coloidal nu interacţionează cu alte medicamente şi nu are efect toxic asupra organismului, nefiind un metal greu. Dat fiind faptul că el este în forma coloidală, orice surplus se va elimina foarte uşor din organism şi nu se va acumula în ţesuturi. Nu există riscul de supradozaj, iar argintul în forma coloidală nu interacţionează cu alte medicamente. Şi Organizaţia Mondială a Sănătaţii recomandă argintul coloidal ca fiind cel mai puternic dezinfectant folosit în cazul apei potabile. Apa se poate folosi în mod preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar, sau ca un remediu valoros în terapia infecţiilor şi a bolilor. Se iau 4 linguriţe pe zi de apă tratată cu argint coloidal, pe stomacul gol. Leacul este util şi animalelor de companie. Această apă este doar un adjuvant, nu exclude vizitele la doctor şi urmarea tratamentului prescris. Cum putem obţine această valoroasă apă? Păstrînd apa potabilă în vase de argint. Există în comerţ şi apă cu argint coloidal gata preparată. Metalul preţios pentru sănătate poate fi obţinut şi din surse alimentare: organismele animale acvatice, ouă, lapte de vacă şi de capră.Atenţie la doză!În terapia cu apă de argint trebuie să ţinem cont şi de următorul aspect: pigmentarea pielii. Aceasta devine albastră, dar numai în cazul consumului exagerat de metal. Mai mult, excesul de argint în organism conduce la apariţia celulelor canceroase, la slăbirea văzului şi la dereglări psihice. Dar apa cu argint coloidal, obţinută cu tehnologii de ultimă oră, nu produce asemenea pericole, dimpotrivă, este un bun remediu împotriva microbilor. OMS recomandă 0,05-0,1mg argint pe fiecare litru de apă potabilă. Consumul de argint coloidal este sigur chiar şi pentru femeile însărcinate şi pentru cele care alăptează, ajută la dezvoltarea fetusului. Mai există şi persoane alergice la acest metal, cărora nu le este indicat tratamentul cu argint. Devin nervoase, contactează gastrite, ulcer stomacal şi intestinal, au insomnii şi dureri de inimă, le amorţesc mîinile. O particularitate a „oamenilor de argint“ este că le plac dulciurile.Boli învinse de un metalÎn ce cazuri este indicată terapia cu apă de argint? Acnee, alergii, infecţii ale vezicii urinare, otită, tulburări de digestie, infecţii ale prostatei şi căderea părului sînt numai cîteva dintre afecţiunile care pot primi tratament cu apă cu argint coloidal. Este cel mai bun remediu complementar pentru afecţiuni cronice ca hipertensiune arterială, hepatită cronică, sinuzită, gastrită, ulcer, psoriazis, herpes. Cel mai simplu şi eficient produs complementar împotriva gripei, inlcusiv a celei porcine, şi a virozelor respiratorii. Se mai ştie că, acela care se spală pe faţă cu apă de argint capătă un ten frumos. Rănile spălate cu apă de argint se vindecă mai repede, nu se infectează şi cicatricele rămase după vindecare sînt mai puţin vizibile.Şi pentru păstrarea suprafeţelor afectate de arsuri cît mai aseptice este folosită tot apa de argint. Şi fiindcă tot e alertă de gripă porcină pe mapamond, trebuie să ştim că apa de argint este un excelent mijloc profilactic în timpul oricărei epidemii. Se recomandă cîte două linguriţe pe zi de apă de argint.Rezultate în tratarea bolilor grave• Deoarece în SIDA în stare activă, sistemul imunitar reprimat al corpului este expus atacului oricărui tip de boli, argintul coloidal este un medicament netoxic perfect pentru a fi folosit datorită efectului sau antibiotic pe scară largă.Un cercetător al Universităţii Brigham Young a trimis argintul coloidal la două laboratoare diferite, printre care şi centrul medical UCLA, care au răspuns: „Acesta a distrus nu numai virusul HIV, ci orice virus pe care a fost testat în laborator Link spre comentariu
nelute8 Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Multumim pentru prezentare! Iata ca dupa atata timp de la aceasta postare, nu s-a gasit nimeni sa contrazica, sa blamese sau sa faca misto, de cineva care vine si spune, "iata ce simplu poti fi sanatos" . Cumea e ca, medicina se feresta de asemenea solutii eficiente, ca nu cumva sa crape ei, de foame. Ce s-ar face, daca fiecare locuitor al planetei, nu s-ar mai imbolnavi? Ce s-ar intampla, daca s-ar stopa productia de citostatice... daca s-ar folosi medicamentul potrivit , pentru vindecarea cancerului, desi se cunoaste de prin anii '30. E surprinzator ca, un mecanic auto, prezinta filmul prepararii apei, cu argint coloidal, dar si a celei alcaline si acide, care are la fel, efecte vizibile rapid, in tratarea oricaror boli. Nu am avut argint, dar apa alcalina ionizata, o folosesc de mult timp, si pot sa spun ca am eliminat multe deficiente, pe care niciun medic n-a reusit s-o faca, de peste 20 de ani de investigatii. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Poti sa ne dai amanunte? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Foarte bine prezentat articolul. Am citit cap/coada si gasesc foarte interesante lucrurile.. Ma tenteaza sa-mi prepar si eu apa de argint.. Link spre comentariu
nelute8 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Amanunte, in cazul meu. Eu cunosc principiul, din anii '90. P-atunci, intr-o revista, am vazut desenul instalatiei, forma simplificata dupa modelul studiat de doi profesori cunoscuti, de la Iasi (unul era si prin Parlament). Descrierea calitatilor curative ale apei, m-a facut sa folosesc ( si cativa prieteni) de p-atunci apa "vie" , cu rezultate bune, dar curand am renuntat la a mai folosi, dupa ce mi s-a redus total o durere de mijloc, crunta. Poate si organismul tanar p-atunci, s-a refacut repede si usor. Anul trecut , dupa retrezirea interesului de a folosi apa alcalina, datorita acumularii multor anomalii (reflux gastric, dureri in ceafa, uneori noaptea trebuia sa pun spirt in cap, sa pot dormi, urinari dese noaptea, nu puteam sta pe spate sau sa dorm cu fata in sus,de foarte multi ani, datorita durerilor de rinichi, care "atarnau" si apasau ca doua greutati dureroase, bratele amorteau in timpul noptii, dureri in calcaie dupa o zi de stat in picioare )dar cea mai importanta era, durerea de mijloc, de care m-a scapat un medic farmacist, iar de cand consum aceasta apa, n-am mai avut niciun simptom de durere, desi nu m-am menajat. Din iunie sau iulie , anul trecut, beau numai apa alcalina, doar adata sau doua pe saptamana, mai intrerup, din comoditate. De atunci, pentru prima data, urina a devenit aproape incolora, noaptea nu mai merg la baie, decat odata, nu mai am amorteli la brate, acidul gastric nu mai produce arsuri (noaptea ma trezeam cu gura plina de la refluxul gastric), mai ales daca beam numai o jumatate de pahar cu vin, era groaznic, si trebuia sa iau cateva zile bicarbocalm. De anul trecut, n-am mai luat nici bicarbocalm, nici antinevralgic, care era la ordinea zilei, pentru ameliorarea durerilor din seafa . Dupa zeci de ani, dorm linistit cu fata-n sus, fara sa ma mai deranjeze acea apasare dureroasa a rinichilor (cu un an inainte de folosirea intens a apei alcaline, facusem blocaj renal pe stanga). In prima saptamana, am simtit o deosebita rezistenta la oboseala, pofta de munca, fiind ca o reintinerire a organismului. Poate par fantastice, cele spuse aici, dar sunt perfect rale. Si inca ceva, n-am mai avut nicio tendinta de a raci, desi nu ma menajez prea mult. Daca legile stiintifice spun altceva, la mine asta s-a intamplat. Am si un film, cu modul de a produce apa, care difera putin de cele descrise de altii. Link spre comentariu
itube Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Nu mai este nimeni care sa fi experimentat cele de mai sus ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Si eu sunt interesat.o sa deschid un subiect si despre apa acida si alcalina. Link spre comentariu
trasorv Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Eu am facut acest experiment cu 20 de ani in urma cu rezultate identice dar eu foloseam doua vase cu apa unite cu un furtun pe principiul vaselor comunicante in asa fel incat eu obtineam direct apa vie intr-un vas si cea moarta in celalalt vas . Apa alcalina era foarte buna de baut ba chiar avea un usor gust de agheasma dar nu am mai facut de atunci pentru ca sistemul era foarte periculos ca foloseam aprox. 300 V curent continuu intr-o instalatie deschisa si oricine ar fi bagat mana intr-unul din vase se electrocuta mortal . Am o idee despre cum ar trebui sa arate o instalatie sigura dar e multa munca si costurile sunt pe masura Link spre comentariu
tommymd Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 (editat) Daca nu ati auzit de argirie sau sindromul omului gri cititi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Argyria Toti compusii astia magnifici care se redescopera acum dupa ce au fost folositi acum 100-200 de ani pot fi daunatori pentru sanatate daca nu sunt folositi corect. De ce credeti ca s-a renuntat la ei? Asa dintr-o data, toata lumea vrea sa fie sanatoasa. Exista un bun efect, placebo, care chiar ajuta. (si sin pacate apare si o data la patru ani cand avem parerea ca dupa alegeri o ducem mai bine) Era un film cu Toma Caragiu ( nu mai stiu cum ii zice) era la un moment dat bolnav si dupa ce medicul i-a spus remediul replica a fost: domnule doctor, eu v-am chemat ca sa-mi dati tratament sa pot sa fumez, sa pot sa beau... Uitati-va in jur la ce aer respiram, ce mancam si ce apa bem. Analizele care spun ca putem consuma un produs sunt relative. Nu exista vre-un aparat in care sa bagi ceva si sa-ti spuna din ce-i compus, ca in filme, ca altfel s-ar afla si formula Coca Cola. Analizoarele cauta ceea ce sunt facute sa caute, adica doar anumiti produsi. (era un caz in SUA unde la barbati au inceput sa le creasca sanii si sa existe probleme de fertilitate la nivelul unei localitati. Dupa indelungi studii s-a aflat ca foloseau apa reciclata, femeile foloseau o cantitate mare de anticonceptionale, care se elimina prin urina, si astfel apa reciclata a ajuns sa contina o cantitate mare de estrogen.) In analize cauti doar anumite lucruri la care te gandesti ca ar putea sa le contina. Astfel si apa noastra, luata din rauri poluate si puturi cu infiltratii, poate fi daunatoare. Incercam sa facem apa alcalina si alte minuni, dar aruncam in continuare gunoaie si deversam canalizari in apa. Scria undeva mai sus ca argintul coloidal distruge si virusul HIV. Asta moare si in aer liber, si are supravietuire limitata si in organismele moarte. E tare usor sa distrugi un virus in conditii de laborator. Eu sunt medic infectionist, daca se vindeca cineva de HIV fara antiretrovirale doar cu argint coloidal, eu imi dau demisia si-mi ard cartile de medicina. In ceea ce priveste dezinfectantele, nu-si au rostul: 1. De ce sa te tratezi de ceva de care nu esti bolnav? 2. Biomul nostru intern, bacteriile continute de tractul digestiv, au rolul lor. Sunt anumite substante care nu se pot absorbi decat dupa fermentatie bacteriana intraintestinala. O disbioza la nivel intestinal poate duce la patologii grave. 3. Bacteriile sunt fiinte vii, adaptative, la un moment dat se vor obisnui si cu dezinfectantele astea. Eu nu combat nici o terapie alternativa, dar un lucru stiu sigur, terapiile actuale alopate sunt testate, de amploare. Terapiile alternative, inca se testeaza. Daca se introduce un medicament nou pe piata, VAAAAAAI, romanii sunt cobai. Cu astea alternative cum e? Nu va transformati in cobai, nu folositi ceva doar pentru ca auziti ca cineva este mai bine, si incercati si voi sa vedeti ce se intampla? Editat August 31, 2014 de tommymd 2 Link spre comentariu
zal Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 (editat) Probabil că subiectul pleacă de la constatarea medievală că bogaţii nu se infectau aşa des ca cei săraci, unii folosind vase de argint, ceilalţi diverse blide. Metalele au şi multe proprietăţi toxice, plumbul ţevilor vechi de apă cauza gută, cuprul alambicelor sau vaselor de gătit e mortal de toxic cînd cocleşte, mercurul folosit la separarea aurului, sau oxidul de mercur roşu folosit de mult în cosmetică e la fel de toxic, iar folosit la tratarea unor boli mintale l-a otrăvit şi ucis pe Eminescu... etc. Astea fac parte cumva din moştenirea unei perioade istorice în care alchimia era o cale experimentală de descoperire a lumii. Editat August 31, 2014 de zal Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Toti compusii astia magnifici care se redescopera acum dupa ce au fost folositi acum 100-200 de ani pot fi daunatori pentru sanatate daca nu sunt folositi corect. Sa inteleg ca medicamentele nu pot fi daunatoare daca nu sunt folosite corect? De ce credeti ca s-a renuntat la ei? Probabil pt ca nu e profitabil sa se foloseasca argintul coloidal. Argintul coloidal e extrem de simplu de facut si antibioticele ar disparea de pe piata pt ca e prea ineficient. In plus, ni se spune mereu ca suntem prea multi pe planeta. Medicina isi propune sa vindece oamenii intr-un mod cat mai profitabil, d-aia argintul nu e incurajat. A fost unu' din America care a facut argirie. Doar unu' din cateva milioane de americani care consuma argint coloidal. Ala si-l facea singur acasa folosind o metoda extrem de slaba. Ala punea sare in apa pt a accelera procesul. Rezultatul era ca particulele erau mult mai mari si d-aia s-a ajuns la oxidarea celulelor umane. Argintul coloidal de calitate se face folosind apa distilata si curentul e undeva pe la 0.5 mA. Dar intr-un fel e amuzant ca se tot vorbeste de argirie de parca ar fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla. Argiria e doar un efect cosmetic, doar atat. La medicamente efectele secundare pot fi mult mai grave, avand chiar consecinte letale, si totusi, sunt concepute ca fiind nesemnificative in comparatie cu argiria. Cand se face argint coloidal se face cu particule mai mici(se foloseste curent de pana in 0.5 mA) tocmai ca bacteriile sunt mult mai mici decat celulele umane si in felul asta se evita argiria. Niste cercetatori de la Rice University din America au publicat ca ionii de argint distrug bacteriile si nu dimensiunea particulelor. http://news.rice.edu/2012/07/11/ions-not-particles-make-silver-toxic-to-bacteria-3/ E interesant ca au spus ca ionii de argint afecteaza fierul din bacterii. Sa fie o surpriza atat de mare? Mie mi se pare logic. Nu e o descarcare electrostatica? Avem ioni de argint pozitiv si fierul din bacterii... Pe planeta, fulgerele nu lovesc paratraznetele care sunt formate din fier si ridicate cat mai sus? Samsung a facut niste masini de spalat in care foloseau argint coloidal la clatire pt o dezinfectare naturala. Care a fost rezultatul? S-au dat legi pt a retrage masinile respective de pe piata. De ce? Spuneau ca asemenea masini de spalat pot duce la distrugerea ecosistemului, pt ca o sa distruga bacteriile din mediu si dupa ce apa a fost evacuata. Nu cred ca e rau ca au interzis masinile de spalat, ca puteau avea impact serios asupra mediului, dar asta demonstreaza cat de eficient e argintul coloidal impotriva bacteriilor. Link spre comentariu
tommymd Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 (editat) Pai nu a zis nimeni ca nu le distruge. Si acidul sulfuric le distruge foarte bine. Sa nu deviem deci de la subiect. Sunteti un cunoscator al efectului argintului coloidal. Prin ce mecanism actioneaza? Interfereaza cu fierul din bacterii, discriminatoriu? Pentru ca altfel, toate celulele din organism contin fier, fierul circula liber in sange, cel mai mare continut de fier este in hemul din eritrocite, care transporta oxigenul la celule. Un antibiotic are o tinta, si multe dintre ele, actioneaza doar pe bacterii ( cele care de altfel sunt putin toxice). Cun se elimina din organism : transpiratie, secretii, fecale, urina? Daca se elimina urinar, pacientii cu insuficienta renala pot sa-l consume? Daca se elimina digestiv pecientii cu insuficienta hepatica sau enteropatii pot sa-l consume? Nu o sa ma apuc sa va explic principiile medicale ale antibioticoterapiei, cine vrea se poate documenta sau poate consulta un doctor. Rice researchers settle a long-standing controversy on the mechanism by which silver nanoparticles kill bacteria – and they find that using too little can help bacteria build immunity - See more at: http://news.rice.edu/2012/07/11/ions-not-particles-make-silver-toxic-to-bacteria-3/#sthash.sIkvbFqv.dpuf Ca sa fim echitabili, trebuie aflate parerile fiecarei parti, medici si pacienti. Se face abuz de antibiotice? DA Se folosesc antibiotice fara cap? DA. Este o problema care apare din motivul subiectivitatii : sunt de vina atat cel care le prescrie cat si cel care le cere. Sunt boli infectioase autolimitate, ''care fara tratament trec intr-o saptamana si cu tratament in 7 zile''. Problema este ca cel bolnav nu vrea sa stea acasa sa sufere in tacere. Vrea terapie cat mai eficienta, sa meraga a doua zi la servici, in concediu sau la discoteca si daca se poate sa primeasca ceva care sa-i ofere posibilitatea sa mai si bea ceva. In orice domeniu, mediocritatea si trufia ne-au adus in situatii dificile. De ce sunt promovate atat de acerb aceste terapii alternative? Sunt catalogate ca suplimente alimentare, astfel au nevoie de mai putine autorizatii si nu sunt supravegheate atent de autoritati. De ce credeti ca sunt prezentate cazuri singulare de succes sau mondiale, si nu sunt prezentate ca de exemplu 1100 pacienti din orasul cutare sau clinica cutare. Pentru a nu putea fi verificate. De ce credeti ca sunt prezentate ca terapii eficiente si ieftine la care oricine are acces? Pentru ca asa le poate cumpara toata lumea. Ce cerdeti ca este mai profitabil, un antibiotic cu 100 lei care se prescrie la 1000 pacienti pe an, sau un produs de 10 lei pe care-l pot cumpara 22 mil locuitori la discretie? Cel putin pe acest forum consider ca sunt oameni cu un oarecare nivel de scolarizare, si care au capacitatea sa integreze informatiile de care dispun. Puneti-va intrebari si incercati sa raspundeti la ele. Chestia asta cu medicamente universal valabile este ca 2 babe care stau pe banca in sat, si una zice ''nu ma simt bine'' si cealalta ''ia pilulele astea ca mie mi-a fost bine cu ele''. Mai este o chestie care ma dispera pe mine si care imi vine in minte acum. Reclamele in care scrie aprobat de asociatia medicilor dermatologi sau stomatologi sau mai stiu eu ce. Aprobat ce? Ca are efectul promis? De obicei se aproba ca nu dauneaza sanatatii, ca poate fi folosit de populatie fara sa-i afecteze sanatatea, nu ca are vre-un efect. Imi plac dezbaterile, imi place cand cineva ma mai invata ceva nou si imi place atunci cand cineva isi argumenteaza real afirmatiile. Imi place conceptul ''Evidence based medicine''. Editat August 31, 2014 de tommymd 1 Link spre comentariu
mișa Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 De filozofat fara a avea informatii sigure e simplu. Doar cind ai o situatie concreta de rezolvat observi cit de complicata e de fapt situatia...Evident, morpheus, prima intrebare pusa de tine e complet idioata si rauvoitoare. SI medicamentele omologate si orice alte substante, alimente, etc. utilizate necorespunzator dauneaza. In medicina, in mod clar e implicata si o puternica "aripa" economica, dar exista multi profesionisti adevarati. Faptul ca nu cunoastem aceasta stiinta, nu ne da dreptul sa o negam. Ca sa dau un exemplu din domeniul acestui forum, domeniu pe care domnul morpheus nu-l prea cunoaste, sa analizam un aparat devenit banal in ultima perioada: telefonul mobil. Domule morpheus, ai idee, asa putin, despre ce se intimpla in interiorul unui telefon mobil? Doar functiile de baza...nu infloriturile aparute in ultimii ani. Ai idee cum functioneaza partea de sinteza a frecventelor de emisie macar? Eventual si sincronizarea salturilor de frecventa? Crezi ca intr-un organism viu lucrurile sunt mai simple, atit de simple incit sa rezolvi probleme grave doar prin cautare din pat pe Google in timp ce te scarpini la oua? Crede-ma, situatia in medicina e mult, mult mai complicata, chiar si prin prisma filozofiei cum ca un organism nu se va putea cunoaste niciodata integral pe sine. Numai unul superior va reusi asta. Eu sustin cu toata puterea medicina alternativa, in special cea bazata pe fenomene psihologice, cu toate ca de-a lungul timpului, mai multe persoane dragi din familia mea au murit de cancer, cu toate tratamentele clasice si alternative si din pacate o alta persoana draga e inca sub tratamente, in speranta vindecarii... Morpheus, daca vorvesti in necunostinta de cauza si doar de pe laptop in timp ce te scarpini stii tu unde, ar fi bine sa reevaluezi afirmatiile si sa te documentezi pe real. Ai vorbit vreodata cu o persoana bolnava? Ai ascultat vreodata ce sacrificii e in stare sa faca o persoana bolnava pentru ca sa se vindece? Ai stat vreodata linga o persoana care MOARE?... Povesti de "net" stim cu totii...Realitatea e diferita de lumea virtuala. Pe net totul se poate...Pe net stii totul...In realitate STII CEVA? Ai grija, (Doamne fereste!!!) cind te imbolnavesti, traiesti realitatea. Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Si mie imi plac dezbateriile si sper sa invat si eu lucruri noi. Eu cred ca distrugerea bacteriilor e un lucru foarte important. Da, si acidul sulfuric le distruge, si apa fiarta le distruge, etc, dar cu ce cost? Efectele negative ale argintului coloidal par neglijabile cand este consumat corespunzator. Eu nu beau zilnic, ci doar cand simt ca incep sa racesc. Imi dau si pe fata dupa ce ma rad, mi se pare mai bun decat un after shave. Pot afla cum actioneaza doar din cercetarile altora, eu pot doar constata efectele. E drept, ca ma pot insela. Ar fi bine daca si altii ar fi dispusi sa investigheze fenomenul, eu cred ca merita. In viitor mi-am propus sa fac mai multe teste in care sa limitez curentul pt a gasi modul optim de a-l prepara. As testa folosind niste petri dish + agar + bacterii dupa care le-as lasa la o temperatura controlata pana as vedea colonii de bacterii in petri dish unde n-am pus argint. Nu as avea conditii de laborator, dar ar fi un experiment interesant. Da, multe parti din organism contin fier. Dar celulele umane nu sunt mult mai mari decat bacteriile? Nu credeti ca o bacterie poate fi mult mai usor influentata datorita marimii decat o celula umana? Daca celule umane ar fi distruse, precum sunt distruse bacteriile, nu s-ar remarca destul de repede efectul toxic al argintului coloidal? Individul care a facut argirie a adaugat sare, particulele au fost mult mai mari si au permis sa influenteze celulele umane. In spatiu, aia de la nasa folosesc un filtru bazat pe argint pt a face apa din urina. Da, e interesant faptul ca prea putin argint coloidal poate sa creasca imunitatea bacteriilor. Dar cred ca s-ar rezolva daca s-ar mari curentul cand s-ar face urmatoarea doza de argint. E ca si cum oamenii ar deveni imuni la fulgere, e cam improbabil. In ce priveste antibioticele, practic o forma de viata lupa impotriva alteia. Mucegai vs bacterii. Fleming a descoperit primul asta. Lupta asta dureaza de milioane de ani. In cazul ioniilor de argint, e un alt mod de a distruge bacteriile. @misa Eu am experimentat cu argintul si povestec din experienta. Nu inteleg care e problema ta? Prima intrebare a venit in urma raspunsului interlocutorului care a spus ceva asemanator. Legat de cei care sunt pe moarte: Am spus ca argintul poate sa vindece cancerul? Am spus doar ca distruge bacteriile. Nu e adevarat? Daca intelegi mai multe si consideri ca aberez, fii concret, spune exact unde gresesc. Chiar as vrea sa fiu corectat. Doar asa invatam. Link spre comentariu
tommymd Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Conteaza mult si starea sistemului imunitar, la tineri e mai potent. Sa impartasiti si cu noi experimentele si modul de realizare. Placa Petri nu va ajuta foarte mult pentru ca pot muri si de la conditii improprii de incubatie. Puteti incerca, in momentul in care se instaleaza o infectie serioasa, nu rinofaringita, sa zicem o pneumonie, sa incercati sa o tratati cu argint coloidal. Sunt curios de rezultat, dar totusi nu am curajul sa va recomand asa ceva. Spuneti ca ati mai consumat asa ceva. Nu ati avut niciodata probeleme de coloratie a unghiilor sau dintilor si eventual episoade de diaree? E din sursa proprie sau comercial. Sunteti sigur ca solutia respeciva are in componenta ei si argint? Oare se poate verifica in vreun fel? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum