Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spray alunecare

Vizitator unualtu

Postări Recomandate

Vizitator unualtu

Va salut domnilor!Am intrat ca am vazut activitate si e 3 in 1 dar nu am gasit unde sa ma prezint,poate ma invata cineva ca nu e frumos sa dau buzna.Multumesc!Intrebarea mea este-Ce produs de alunecare recomanda-ti ca sa alunece scandura de prelucrat pe masa masinilor,la rindeluit in special,pe abrich.Furnizori in Iasi daca stie cineva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

2

• laurex

1

• E-1

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Pai daca se uda si face clabuc ? :limb:Tot ceara sau sapun zic si eu.Teflonul ar fi rentabil utilizat ca placa, da' se schimba cota de aliniere cu lamele. Plus ca se uzeaza dupa o vreme, trebuie inlocuit si se gaseste mai rar decat sapunu' sau ceara.

Link spre comentariu

Cel mai bun lubrifiant pentru lemn pe metal este... seul de vita. Nu e gluma. Stiu mori mecanice cu arbori din otel si lagare din lemn care merg de 100 de ani cu asa ceva. La RK se fac alte lagare, dar arborii sunt intacti.

Link spre comentariu
Vizitator unualtu

Tot ce se spune aici e f valabil si adevarat.Am cautat lubrifiant teflon dar nu livreaza decat bax.La un comerciant care a intrebat furnizori nu am gasit.Mesele mele de fonta merg bine cu sapun,merg excelent si ieftin cu parafina(candela).Masa de grosime e alta fonta,e complet lisa,lucioasa,are si un arbore care se roteste liber.Luneca bine uscata la brad uscat dar nu si la alte lemne,am mai dat cu kerosen uneori.Daca pun sapun,ceara sau parafina ca deasupra m-am ars nu mai luneca nimic.Se face o pacla f.ciudata.Oricum si accesul e dificil daca nu dai cu ceva prin stropire.Am lucrat in 2000 in mobila afara cu spray,patina musca.Cred ca pe la noi nu vinde nimeni cantitati ptr.bricolaj.Sa va taie cutitele!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări