Vizitator turbojack Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Am un MIO 520 care m-a slujit cu credinta de 6 ani pe toate coclaurile.Dupa sloganul "culcat bine,sculat mort" , intr-o dimineata nu mai vroia sa se conecteze la sateliti.Anterior mai faea figuri, in sensul ca la startare ave o perioada chiar de cateva minute pana se conecta.De data asta o face 5% din timp , in rest nu poate determina pozitia.L-am demontat si culmea fara carcasa a functionat perfect.Asamblat , "a murit" din nou.Pe placa antenei am foarte putine puncte lipite , dar in prima instanta am sa le refac.Gasesc undev antena de schimb ?O antena externa ar putea fi o solutie , dar ar insemna un cablu in plus in masina.Gasesc un depanator/pasionat prin Cluj.Multumesc pentru orice sugestii. Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Pune o poza Turbo cu antena. Am un c250 decedat plus cateva modele de alta natie.Daca se potriveste, trimit la cluj cu sora la facultate. Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Maine dimineata cand ajung la "sapa" ma uit. 99% este la fel. Sau cel putin seamana ( mio c250 ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum