validae Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Va salut, e prima data cand postez la sectiunea asta. Am un prieten de familie care are un Daihatsu Move care face probleme cu motorul. Dupa ce se incalzeste, tinde sa se inece si nu tine relantiul.Fiind o masina japoneza cam rar intalnita pe la noi, nu stie cum si de unde sa regleze eventual avansul.V-as ruga, daca are cineva ceva documentatie despre aceasta masina, sau despre motorul ei, sa i-mi dati o idee. Sau un link util in acest caz. Link spre comentariu
Vizitator turbojack Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 E atat de rara incat a trebuit sa o caut pe google pentru a sti cum arata. Nu ai cum sa reglezi ceva la motorul ala, totul fiind gestionat electronic.Bineinteles ca o diagnoza ar fi relevanta pentru a vedea ce parametrii sunt in afara valorilor nominale, dar in absenta unui tester specializat pe japoneze ( macar un launch) singurele masuri clasice ce se pot lua este de curatatre clapeta acceleratie/regulator relanti , schimb bujii si filtru aer. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Multumesc pentru raspuns, i-am zis si eu ca nu prea are ce regla pe acolo, ma gandeam sa nu aiba ceva la sonda Lambda, dar nu i se aprinde niciun martor pe bord. Link spre comentariu
Vizitator turbojack Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Nu se umbla la lambda fara monitorizare prealabila cu un tester.Procedurile specificate mai sus ar fi suficiente ca sa revigoreze motorasul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum