Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inca un sfat pentru un incepator

Vizitator Marius_

Postări Recomandate

Vizitator Marius_

OK. Am inteles. Din pacate nu am cunostiintele necesare pentru a ma apuca eu de asa ceva. Credeam ca pot cumpara amplificatorul gata facut si mai ramanea sa-l montez eu pe masina. :( Daca este cineva pe aici care poate face un amplificator pentru wooferul meu, astept detalii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

4

• Bercu Giuliano

1

Vizitator Vasile

Pe masina ai nevoie si ce ridicator de tensiune de la 12V la cei 70 cat necesita amplificatorul.Pot sa-ti fac si o sursa pentru el dar costurile sunt mai mari.Pentru cine este interesat pot sa fac si amplificatoare de 1000W pentru masina la un pret de aproximativ 10 Mil + montatul pe masina (un cost suplimentar pentru cei care nu se pricep) pentru cei din Bucuresti :wink: dar... durata de executie poate dura si 1 luna din cauza ca acum am si un servici si KIT-urile au ramas asa... ca un hobby de facut un ban in plus :lol:

Link spre comentariu

ma intereseaza si pe mine schema completa a amplificatorului de 1000 w,asta daca vrei sa o dai,nu stiu daca am timp sa o fac (si eu am servici)dar macar o studiez si eventual trag concluzi si invataminte.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Marius_

...eu recomand IPA400 care este mai ieftin si merge mai bine.

....................

...alimentarea modulului IPA400 el nu merge la 220V ci la +/- 70V

Ai nevoie de multe pana il termini...

....................

Pot sa-ti fac si o sursa pentru el dar costurile sunt mai mari.

Revin.

Daca difuzorul meu are 250 w rms, de ce sa nu folosesc IPA 200 ?

Iar daca optez pentru un IPA 400 + ridicator de tensiune + ce-mi mai trebuie, mi le poti face si eventual monta ?

Si cat m-ar costa toata afacerea asta ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări