Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuner romanesc T-350

Postări Recomandate

Salutare tuturor,am primit acest tuner(T-350)de la cineva si nu este chiar complet,ii lipseste acul cu ata de la UUS,in rest este intreg,as dori daca este cineva care are schema de la acest tuner sa o posteze aici poate cu ajutorul lui/vostru se poate pune in functie.Sau poate mai sunt useri care detine acest tuner si au poze cu el in interior ca sa se poata vedea cum trebuie sa fie amplasate placile cu componente.Am cautat si pe gogu`da nu este nimic concret,am cautat si pe forum,dar nimic concret(ori poate ca nu sunt atat de insistent)va rog un ajutor,multam`.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• meseriasu_

2

• sla

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Prin '85 aparuse o carte "Radioreceptoare cu circuite integrate" in care se prezenta schema si descrierea schemei acestui aparat. Aparatul era unul destul de "gandit", cu schema complicata: FM cu tuner banda est si vest, frecventa intermediara cu multe etaje acordate cu circuite cu bobine (complicate) + circuit integrat FI (BA3189), decodor stereo cu CI (BA758), posturi fixe pe FM , tastatura cu senzori, etc. Si pretul era unul pe masura...N-am avut acest aparat, dar am avut probleme cu vreo doua, ale colegilor: "boala" lor era ca posturile nu erau stabile cu temperatura, adica "fugeau" posturile, dupa un timp, chiar cu aparatul pus pe CAF.Daca aparatul este complet ( nu-i lipsesc modulele, nu exista cuple fara module), ar trebui sa mearga si fara scala. Aparatul trece pe acord manual cum atingi butonul mare, de acord. Are doua benzi pe FM:UUS1 (banda est)UUS2 (banda vest)Ii pui o sarma pe post de antena, pui pe UUS2 si cauti manual posturile. Are si un indicator de acord pe post.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări