Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot repara?

Tita

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MaesTTro

5

• Tita

5

• dan-a2

2

• pop_ady44

2

Top autori în acest subiect

sincer pentru 30-40 lei nu merita osteneala si munca sa o reabilitezii in proportie de 60-70 la suta in cele mai ok cazurii asa mi-o spus si mie meseriasi care se ocupa in special cu accumulatoare plumb /acid in plus poate sa aibe elementele sulfatate si atunci o poti pupa

Link spre comentariu

Vezi ca are 6V, daca incerci s-o incarci cu redresor auto de 12V, inseriaza cu ea un bec de 12V/21W ca balast si indicatie vizuala a incarcarii.Scoate-i dopurile de la celule, si cu o seringa injecteaza in fiecare celula, cate 10mL de apa distilata.E posibil sa o mai revigoreze un pic daca nu sunt sulfatati elementii.Daca la alimentarea cu 12V si bec de 12V/21W inseriat, nu ia niciun curent, e moarta.

Link spre comentariu

Vezi ca are 6V, daca incerci s-o incarci cu redresor auto de 12V, inseriaza cu ea un bec de pozitie ca balast si indicatie vizuala a incarcarii.

Da ,corect ! am citit aiurea !! :jytuiyu
Link spre comentariu

Timp pierdut ... in fine , si-l distribuie fiecare cum vrea . Acumulatorii nu se " repara " , mai ales cei cu gel ... doar pe youtube . Au durata de viata finita , chiar nefolositi ... pe masura ce sint mai noi ca data de fabricatie , sint mai slabi calitativ . Totul se " perfectioneaza " , ideea e sa duci cit mai des mana la portofel . Si sa o bagi cit mai adinc ...

Link spre comentariu

Acumulatorii cu electrolit , nustiu precis dar intelesesem ca unii ii schimbau electrolitul chiar si am vazut un aparat care incarca acumulatoare , sau aici e alta treaba?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări