Tita Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Salut.. Am gasit aceasta baterie la gunoi" ,si vreau sa stiu daca o pot repara? http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 13009.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/14 ... 13010.jpg/ Poate si un circuit de incarcator simplu"" :wav: Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 sincer pentru 30-40 lei nu merita osteneala si munca sa o reabilitezii in proportie de 60-70 la suta in cele mai ok cazurii asa mi-o spus si mie meseriasi care se ocupa in special cu accumulatoare plumb /acid in plus poate sa aibe elementele sulfatate si atunci o poti pupa Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Daca e de la tomberon ,crezi ca mai e buna ?? > incearca cu un redresor auto de 12 volti !! Link spre comentariu
Tita Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Tomberon"" ......provine dintr-o masinuta mare pentru copii !Daca reparatia nu necesita investitii mari eu incerc ..asa mai invat ceva! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 cred ca stiu din ce model de masinuta este am restaurat si eu vreo 2-3 dar cu accumulatoare noi pt ca cele vechi erau obosite rau de toot Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Vezi ca are 6V, daca incerci s-o incarci cu redresor auto de 12V, inseriaza cu ea un bec de 12V/21W ca balast si indicatie vizuala a incarcarii.Scoate-i dopurile de la celule, si cu o seringa injecteaza in fiecare celula, cate 10mL de apa distilata.E posibil sa o mai revigoreze un pic daca nu sunt sulfatati elementii.Daca la alimentarea cu 12V si bec de 12V/21W inseriat, nu ia niciun curent, e moarta. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Vezi ca are 6V, daca incerci s-o incarci cu redresor auto de 12V, inseriaza cu ea un bec de pozitie ca balast si indicatie vizuala a incarcarii.Da ,corect ! am citit aiurea !! Link spre comentariu
Tita Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Asta este si problema nu am unde sa incerc ... de asta am intrebat de schema unui incarcator simplu si bun"" Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Acesta este un acumulator cu electrolit? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Este un acumulator cu plumb si electrolit gel. Un incarcator cu tensiune si curent reglabile e aici, cu indicatii de reglare si constructie : http://www.instructables.com/id/DIY-Lea ... e-Circuit/ Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Timp pierdut ... in fine , si-l distribuie fiecare cum vrea . Acumulatorii nu se " repara " , mai ales cei cu gel ... doar pe youtube . Au durata de viata finita , chiar nefolositi ... pe masura ce sint mai noi ca data de fabricatie , sint mai slabi calitativ . Totul se " perfectioneaza " , ideea e sa duci cit mai des mana la portofel . Si sa o bagi cit mai adinc ... Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Acumulatorii cu electrolit , nustiu precis dar intelesesem ca unii ii schimbau electrolitul chiar si am vazut un aparat care incarca acumulatoare , sau aici e alta treaba? Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Da ... e alta treaba . Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Am inteles ... Link spre comentariu
Tita Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Da ...... :cry: concluzia :cry: ........la tomberon Mersi oricum ...incarcatorul este finalizat si merge!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum