StateF Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Va salut, Problema 1:Am o lampa de birou (12v) cu un bec halogen de 20w. Daca e intuneric in camera si o aprind , nu vad nici sa bag mana in buzunar. Am luat-o de la vechituri cu gandul ca mi-ar fi buna sa mai citesc seara cand ma pun in pat. Eu as vrea sa inlocuiesc acel bec cu niste leduri , ca altfel o tin pentru decor sau sa am pe ce sa adun praful.Intrebarea se pune asa: care ar fi cea mai eficienta combinatie de leduri si cum le-as putea lega ? Din ce stiu , ledurile se alimenteaza la DC. Va rog dati-mi un sfat cum as putea sa fac modificarea , dar ca la prosti. Problema 2:Printre pasiunile mele se numara si pescuitul. Pierd zile intregi pe la Dunare si am o problema cu lumina pe timp de noapte.Am acumulator de 12v 7Ah si un neon. E nasol ca nu il pot tine aprins toata noaptea ca mi se descarca si a doua noapte ar insemna sa stau ca indienii langa foc.Ati ghicit ! M-am gandit tot la leduri. Vreau sa pun de exemplu 15-20 de leduri care sa-mi consume mai putin si sa ma tina cel putin 2 nopti. Ma puteti ajuta cu niste scheme cum as putea face acest lucru ? Mentionez ca nu ma intereseaza sa luminez pe mal ca farul din Constanta sau sa orbesc navele, ci sa am o lumina in jurul meu de ~2-3m. Va multumesc mult ! Link spre comentariu
Electronicserver Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 viewforum.php?f=209 Link spre comentariu
str8klaw Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 iati un generator si rezolvi amindoua problemele. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Cu banii de pe generator si pe benzina aferenta, lumineaza toata Dunarea cu leduri. Urmareste postarile anterioare de la sectiunea Leduri si alte surse de lumina, sunt solutii si pentru incepatori si pentru avansati acolo. viewforum.php?f=209 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum