Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare integrat

Postări Recomandate

Am tot invartit si sucit niste sisteme 2.1 cu diverse integrate, tda2030, 8947 etc... Ce integrat imi recomandati pentru un astfel de sistem? nu vorbesc de puteri mari. sa zicem intre 10 si 30 W ca ordin de marime.PSDate tehnice, grafice etc, am tot studiat. Ma intereseaza recomandari de la cei care le-au si facut si au obtinut rezultate bune, adica un sunet placut.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu am incercat cu toate...In ordinea preferintelor mele iti recomand urmatoarele : -TDA7294 -A2030 V sau A2030 H ( doar astea doua , nu alte echivalente functionale )-ultimul ( chiar ultimul !!! ) LM3886 . LM-ul este pretentios la componente si PCB , si prost la performantele reale , chiar daca americanii il lauda in PDF cum ca ar fi din aur de 50 de carate ( chiar daca maximul de puritate comercial este 24 carate ) :) .Are inclusa o protectie termica de toata jena , ca sa sune acceptabil iti trebuie un radiator incredibil de mare ! TDA-urile sunt mai modeste la radiator...merg mai bine putin caldute .Daca nu ma crezi , convinge-te singur care este ordinea preferintelor . Dar pierzi vremea si banii .Nu uita : foloseste doar componente pasive de cea mai buna calitate ( oricum sunt foarte putine , dar importante ) si mare atentie la dimensionarea corecta sursei de alimentare ... altfel vei obtine rezultate submediocre , un sunet castrat , absolut tipic pentru chinezarii , fara calitate .

Link spre comentariu

A2030 este varianta RDG a lui TDA2030 (deci nu se mai fabrica dar mai exista stocuri). A2030A are tensiunea maxima admisa ceva mai mare. Sufixele H si V indica modul în care sunt îndoite terminalele (pentru montare orizontala sau verticala).Dupa parerea mea, cel mai bine suna TDA1514A, dar nici acesta nu se mai fabrica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări