Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CTV 322 VT-ST

Vizitator blagagheorghe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

4

• naetv

1

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator blagagheorghe

salt.mia venit acest tv .are 2tranzist in lini .2sc5698,2sc5696.cel deal doilea este ars ver ohmetr.am pus un bec pe c33/160v.se aprinde becu sta citev sec apoi sestinge.ledu de stembai,dup ce sa stins pilpie de 4 ori.ce sfat imi dati daca ati mai intilnit acest defect .va salut cu multumire.

Link spre comentariu
Vizitator blagagheorghe

salt.mia venit acest tv .are 2tranzist in lini .2sc5698,2sc5696.cel deal doilea este ars ver ohmetr.am pus un bec pe c33/160v.se aprinde becu sta citev sec apoi sestinge.ledu de stembai,dup ce sa stins pilpie de 4 ori.ce sfat imi dati daca ati mai intilnit acest defect .va salut cu multumire.

Link spre comentariu
Vizitator blagagheorghe

ma puteti ajuta.la acest tv iam scos cei 2tranzistori.si iam pus becul pe condens u1.se aprinde becul apoi se stinge dupa citeva secunde.apoi ledul de stembai pilpie de4 ori.

Link spre comentariu
Toni Marginean

- va corespunde schema care v-am dat-o?Daca da:- atunci eu nu vad pe schema tranzistoarele pe care le-ati enumerat- sursa ar trebui sa stea pe bec.

Link spre comentariu

- atunci eu nu vad pe schema tranzistoarele pe care le-ati enumerat- sursa ar trebui sa stea pe bec.

la FORMENTI F10 final linii este bu808 - poate cineva nu a avut si a facut un darlington cu doi tranz
Link spre comentariu
Toni Marginean

la FORMENTI F10 final linii este bu808 - poate cineva nu a avut si a facut un darlington cu doi tranz

Posibil dar nu avem partener de dialog! Am vazut si eu pe schema ca e BU808 dar fi trebuit sa ne spuna daca e o asemenea montura in aparat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări