Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

InfraBass by DNA and LECO

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

13

• ahegyes

10

• hpavictor

6

• felixx

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pfoaaaamaaa cum da asta Bliss - The Atlas Mountains Reprise in pocnitorile mele CerwinVega, are un bas ''gras'' de iti infunda urechile, foarte interesant :da

Cind ajungi prin Buc, da un semn, treci pe la mine sa-ti infund creierii!

Retine aspectul ca piesa asta, nu prea are nimic sub 25Hz!

Link spre comentariu

Eu nu stiu cum te impaci tu cu vecinii aia la tine la bloc, cred ca i-ai creierit de tot, nici nu vreau sa imi imaginez ce cutremur faci cu dihania aia :rade:Zau ca as fi curios sa aud basul ala

Link spre comentariu

Sincer nu dau tare decit citeva reprize a citeva min maxim, in rest loudness cit cuprinde, adica sunet de noapte, cu bass gras si jos si medii inalte finute la citiva wattisori.

Link spre comentariu

Acuma - o sa zica lumea ca sunt Gica Contra - sau ca am ceva imptriva lui Leco. Va asigur ca nu e asa, si cu toate astea, cele 2 melodii de la Bliss, postate de Leco.... in opinia mea au un bas lalait, lung si deloc placut. Repet - in opinia mea !!!

Enigma - la fel, nimic deosebit la capitolul bas.

In opinia mea - bas fromos si rotund - daca aveti cu ce sa il reproduceti avem aici:

Atentie !!! - un dif de 7-8 " nu prea face fata, adica nu prea scoate ce trebuie !!!

Link spre comentariu
Vizitator Paddy

Desi personal nu gust infrasunetele (nici ca ascultator si nici ca vecin), daca esti pasionat de asa ceva, incearca si un Marcus Miller, albumul M2 de ex. Ti-l recomand cu caldura. :)Astept impresii.

Link spre comentariu

Am luat albunul in format FLAC.

Piese ce contin material jos in frecventa sint:

Burning down the house, remake dupa celebra trupa Talking Heads

si Cousin John, cu bass de chitara cel mai jos cam de 28Hz, ceva ce are inflexiuni din Ginuwine - Pony.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări