Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pistol de lipit Radio Progres, cum sa lipesc firele

Vizitator rugvlad

Postări Recomandate

Vizitator rugvlad

Salutare. Am facut prostia sa desfac un pistol Radio Progres ca sa vad de ce nu se incalzeste suficient si am vazut ca avea un fir de sarma zincata intr-o parte, care era legata de un fir de la transformator cred, asa ca m-am hotarat sa pun niste fire mai groase, cu litze de cupru. Am scos firele respective, am legat eu ce-am legat, dar...nu am mai tinut minte exact legaturile...imi pica sigurantele...poate stie cineva cum se leaga. Va multumesc de ajutor.P.S. Am pus niste explicatii in poza la ce am incercat.

post-45117-139829613585_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• rimache

1

• petru_f

1

• Electronicserver

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poi bine, dar cand apesi intrerupatorul acela, pui in scurt tensiunea de 230V de la retea, normal ca bubuie, trebuia sa inseriezi unul din firele primarului de la traf cu intrerupatorul, iar celalalt fir de la primarul trafului conectat direct la retea. Daca nu te descurci, apeleaza la un atelier de reparatii TV, sau orice atelier unde gasesti pe cineva sa-ti faca legaturile cum trebuie.

Link spre comentariu

Un scurtcircuit mai perfect ca asta chiar nu se putea :ras: Chiar nu sti sa legi un intrerupator la un bec?Aici totusi e "forumul electronistilor" si cred ca ai gresit adresa. :ciuda:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări